Închide meniul

Aleix Garcia, dorit de Barcelona și Atletico! Fostul dinamovist, față în față cu transferul carierei. Anunțul răsunător venit din Spania

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 9:28

Aleix Garcia, dorit de Barcelona și Atletico! Fostul dinamovist, față în față cu transferul carierei. Anunțul răsunător venit din Spania

Aleix Garcia a jucat 8 meciuri pentru Dinamo

Aleix Garcia a jucat 8 meciuri pentru Dinamo / Profimedia

Aleix Garcia este dorit intens de Barcelona și Atletico. Cele două cluburi gigantice din La Liga se luptă pentru semnătura fostului mijlocaș de la Dinamo, care în prezent evoluează la Girona. Jucătorul de 25 de ani a impresionat în actuala stagiune și a intrat în vizorul granzilor din Spania, anunță cotidianul As.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia se află în cel mai bun punct al carierei. Spaniolul a trecut peste coșmarul trăit la Dinamo și se simte excelent în țara natală, la Girona.

Aleix Garcia este dorit de Barcelona și Atletico!

Garcia a fost titular în toate meciurile disputate în actualul sezon din La Liga de Girona, formația aflată pe locul 13. Mijlocașul de 25 de ani a ajuns la o cotă de piață de 7 milioane de euro, cu 5 milioane mai mare decât în perioada în care evolua la Dinamo, conform transfermarkt.com.

Prestațiile consistente ale lui Aleix Garcia au atras atenția cluburilor de top din La Liga. Potrivit as.com, Barcelona și Atletico se află pe urmele mijlocașului cu 8 meciuri jucate în tricoul lui Dinamo.

Garcia mai are contract cu Girona până în vara anului 2023. Conducătorii lui Atletico își doresc să realizeze mutări cât mai ieftine pe piața transferurilor, iar situația mijlocașului de 25 de ani se încadrează perfect în planurile echipei lui Diego Simeone.

Reclamă

„Atletico, care are o situație financiară delicată, este atentă la Aleix Garcia, al cărui contract expiră în iulie”, a notat cotidianul As.

Barcelona se luptă cu Atletico pentru semnătura fostului dinamovist

Atletico va avea concurență pentru Aleix Garcia de la un alt club răsunător din Spania. Potrivit sursei citate, și Barcelona îl urmărește îndeaproape pe fostul dinamovist.

„De asemenea, Barcelona este foarte atentă la viitorul jucătorului, care se află în deplină maturitate în cariera sportivă și, probabil, în cel mai bun moment”, au mai scris jurnaliștii spanioli.

Reclamă 4 / 0/3

Aleix Garcia a revenit la Girona în iulie 2021, după o primă experiență bifată în perioada 2017-2019. În stagiunea curentă din La Liga, mijlocașul a adunat 14 meciuri și a oferit 3 assist-uri.

Jucătorul de 25 de ani, crescut la academiile lui Villarreal și Manchester City, a evoluat la Dinamo în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, pe vremea când clubul era patronat de grupul de investitori condus de Pablo Cortacero.

Garcia a plecat din „Ștefan cel Mare” după mai puțin de 4 luni, din cauza problemelor financiare uriașe.

De-a lungul carierei, Aleix Garcia a mai jucat la Mouscron și Eibar.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și