Închide meniul

Alvaro Rodriguez, considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid! Noul pariu al lui Florentino Perez are numai 18 ani

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 10:39 / Actualizat: 1 mai 2023, 12:02

Alvaro Rodriguez, considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid! Noul pariu al lui Florentino Perez are numai 18 ani

Alvaro Rodriguez, considerat înocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid

Foto: Profimedia

Alvaro Rodriguez este considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid! Noul pariu al lui Florentino Perez are numai 18 ani, însă reprezintă o mare speranță pentru campioana Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Karim Benzema va continua încă un sezon, cel puțin, alături de madrileni, președintele clubului din capitala Spaniei se gândește deja la viitorul postului de atacant central.

Alvaro Rodriguez, considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid! Noul pariu al lui Florentino Perez are numai 18 ani

Tânărul fotbalist uruguayan este considerat viitorul din atacul lui Real Madrid, date fiind calitățile de vârf veritabil ale acestuia. Fotbalistul are 1.93m înălțime, o viteză foarte bună, dar și o tehnică ieșită din comun pentru poziția în care joacă.

Toate aceste calități l-au făcut să aibă deja o cotă de piață de 6 milioane de euro, deși a jucat doar în 4 meciuri din La Liga pentru Real Madrid. În aceste apariții, a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

„Ancelotti îl consideră pe Alvaro drept înlocuitorul de drept al lui Benzema. Este la cel mai bun club din lume, iar cota sa de piață este impresionantă la 18 ani”, a declarat agentul jucătorului, potrivit presei din Spania.

Reclamă

Alvaro Rodriguez, atacantul lui Real Madrid, a ales să joace pentru naţionala din Uruguay în detrimentul Spaniei

Alvaro Rodriguez, atacantul lui Real Madrid, a ales să joace pentru naţionala din Uruguay în detrimentul Spaniei. Tânărul de 18 ani are dublă cetățenie, însă a preferat să joace pentru naționala sud-americană.

Cotat deja la 6 milioane de euro, Alvaro Rodriguez este una dintre marile speranțe ale celor de la Real Madrid. El a înscris în acest sezon într-un meci de La Liga cu Atletico Madrid.

Tânărul atacant Alvaro Rodriguez a ales să reprezinte Uruguay la nivel internaţional. El avea ar fi putut opta şi pentru naţionala Spaniei, anunță news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea că Alvaro Rodriguez, în vârstă de 18 ani, care are dublă naţionalitate, a decis să reprezinte Uruguay la nivel internaţional a fost anunţată miercuri de tatăl fotbalistului, Daniel „Coquito” Rodriguez, la o emisiune transmisă de Radio Cadena SER.

Alvaro Rodriguez a fost de patru ori internaţional spaniol U18 şi a evoluat în 7 meciuri pentru Uruguay U20, la Campionatul Americii de Sud U20, unde „celeştii” au fost vicecampioni.

În acest sezon, Carlo Ancelotti l-a utilizat pe Alvaro Rodriguez de patru ori în La Liga.

Tatăl lui Alvaro, Daniel „Coquito” Rodriguez a fost internaţional uruguayan – 12 selecţii, evoluând în carieră, printre alte echipe, la Penarol Montevideo şi Rapid Viena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și