Închide meniul

Andrei Raţiu a dezvăluit secretul gestului pe care l-a făcut după gol: „Mereu mă salută aşa când mă vede!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2024, 9:54

Reclamă
Andrei Raţiu a dezvăluit secretul gestului pe care l-a făcut după gol: „Mereu mă salută aşa când mă vede!

Andrei Raţiu a dezvăluit secretul gestului pe care l-a făcut după gol

Profimedia

Andrei Raţiu a dezvăluit secretul gestului pe care l-a făcut după gol. Fundaşul român a marcat umn gol superb în Rayo Vallecano – Osasuna 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după gol, Andrei Raţiu s-a aşezat pe gazon şi a a făcut cu mâna spre cameră. Raţiu a marcat primul său gol din acest sezon pentru Rayo Vallecano.

Andrei Raţiu a dezvăluit secretul gestului pe care l-a făcut după gol

„Da, e o victorie foarte importantă, pentru că pierdusem cu Espanyol în ultimul minut și a fost un rezultat foarte dezamăgitor. Centrarea a fost pentru un coleg, dar am văzut că mingea ajunge la mine și am băgat-o în poartă.

I-am dedicat golul fetiței mele, pentru că ea mereu mă salută așa când mă vede și am făcut același gest. Victoria ne ajută la moral și sperăm să continuăm să jucăm bine. Sunt foarte fericit că munca dă roade”, a spus Andrei Raţiu după Rayo Vallecano – Osasuna 3-1.

Andrei Raţiu a fost desemnat omul meciului după golul fabulos din Rayo Vallecano – Osasuna 3-1

Andrei Raţiu a fost desemnat omul meciului după golul fabulos din Rayo Vallecano – Osasuna 3-1. Internaţionalul român a reuşit să marcheze al doilea gol pentru Rayo, cu un şut din prima de la marginea careului, uşor deviat de un fundaş.

Reclamă
Reclamă

Andrei Raţiu a fost lăudat de toată lumea şi a fost desemnat omul meciului. Acesta a fost primul gol marcat de Andrei Raţiu în acest sezon. Faptul că Andrei Raţiu a fost desemnat omul meciului se reflectă şi în nota primită. Fundaşul român a primit cea mai mare notă din partea celor de la sofascore.ro.

Pentru Osasuna a punctat Garcia (27). În clasament, Rayo este pe locul 8, cu 7 puncte, iar Osasuna este pe 11, tot cu 7 puncte. După ce Gică Craioveanu trăgea un semnal de alarmă în privinţa lui Raţiu, jucătorul naţionalei a evoluat tot meciul pentru Rayo şi a reuşit să şi marcheze.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

Programul zilei de marţi în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Al-Rayyan – Al-Hilal, meciul zilei

10:59

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

10:41

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil! Nu suntem proşti şi înţelegem asta!” Starul lui Liverpool, discurs tăios

10:30

De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu

10:16

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal – Al-Gharafa 3-0

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și