Închide meniul

Andrei Raţiu ar putea fi protagonistul unui mega-transfer! Ce forţă din campionatul Spaniei şi-l doreşte

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2023, 12:14

Andrei Raţiu ar putea fi protagonistul unui mega-transfer! Ce forţă din campionatul Spaniei şi-l doreşte

Andrei Raţiu ar putea fi protagonistul unui mega-transfer

Andrei Raţiu, în tricoul naţionalei / Hepta

Andrei Raţiu ar putea fi protagonistul unui mega-transfer. O echipă bine clasată în campionatul Spaniei şi-l doreşte pe fundaşul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Andrei Raţiu evoluează în liga secundă din Spania, la SD Huesca.

Andrei Raţiu ar putea fi protagonistul unui mega-transfer

Evoluţiile bune din tricoul divizionarei secunde i-au atras atenţia lui Villareal. Cunoscuta publicaţie Marca l-a lăudat pe Andrei Raţiu şi a scris despre interesul lui Villareal. Totodată, publicaţia sportivă din Spania a notat că Villareal va avea concurenţă serioasă pentru a obţine semnătura lui Raţiu.

Rațiu este unul dintre cei mai buni fundași dreapta din liga a doua spaniolă și a strâns mai multe meciuri la naționala României. Villarreal rămâne o variantă importantă, însă are și competiție. Strasbourg și Lille au încercat să-l transfere vara trecută, însă nu au reușit. Acum, cluburi din Italia și Spania sunt și ele interesate”, a scris Marca despre fundaşul naţionalei.

Andrei Raţiu a mai făcut parte în trecut din primul lot al lui Villareal. El nu a evoluat decât într-un singur meci pentru „Submarinul galben”. Este vorba de un sfert de finală din Europa League contra Valenciei (0-2), în 2019. Raţiu era în lot şi în 2021, atunci când Villareal a cucerit Europa League. Nu a bifat însă niciun meci în acel sezon de Europa League pentru „Submarinul galben”.

Reclamă

Raţiu a jucat mai mult pentru Villareal B. Pentru cea de a doua echipă a lui Villareal a adunat 60 de prezenţe între 2018-2020 şi în 2021.

Villareal este pe locul 6 în La Liga şi luptă încă pentru unul din locurile de Champions League. 4 puncte o despart pe Villareal de ocupanta locului 4, Real Sociedad.

Ce spunea Andrei Rațiu înainte de primele meciuri ale României din preliminariile pentru Euro 2024

Andrei Raţiu se arăta convins înainte de meciurile cu Andorra şi Belarus că România va lua cele 6 puncte. Acest lucru s-a şi întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Iordănescu a venit din prima zi cu niște principii clare. Și de joc, și de mentalitate, și de comportament. Pe toate le-am îmbrățișat din prima zi și noi, jucătorii. Dar cele de comportament se aplică direct, la mentalitate și joc e nevoie de puțin timp ca să vezi o schimbare. Eu cred că suntem pe drumul bun. Chiar pot să îți spun că am simțit că încep să pun în practică, pe teren, ceea ce sunt sigur că își dorește și domnul Iordănescu. Și am văzut asta și în cazul mai multor colegi. De la meci la meci, puțin câte puțin poate, dar acum suntem gata să transpunem și în rezultate.

Chiar nu m-am gândit la altceva, nu-mi trece prin cap altceva. Mergem să batem în Andorra, ne întoarcem și câștigăm la București, cu Belarus. Cum să-ți treacă altceva prin cap că nu luăm 6 puncte cu Andorra și Belarus?

Pe mine și pe colegii mei ne simt mult mai încrezători. Cred că am căpătat mai multă încredere că putem merge la un turneu final. Poate și stilul acesta nou, din ultima vreme, are o influență. În plus, au mai apărut jucători noi, buni, și se simte clar asta. Și, de ce să evităm să o spunem, avem și o grupă mai abordabilă acum, din punctul meu de vedere”, declara Andrei Rațiu înainte de meciurile cu Andorra şi Belarus.

România a învins Andorra cu 2-0 şi Belarus cu 2-1 în primele meciuri din preliminariile pentru Euro 2024.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și