Închide meniul

Antrenorul lui Alaves, mesaj clar pentru Ianis Hagi: „Nu mă uit la asta”

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 8:51

Reclamă
Antrenorul lui Alaves, mesaj clar pentru Ianis Hagi: „Nu mă uit la asta

Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat de Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Antrenorul lui Alaves a avut un mesaj clar pentru Ianis Hagi. Luis Garcia Plaza a vorbit despre prestaţiile jucătorilor săi care au evoluat la echipele naţionale în pauza internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular în victoria României de pe teren propriu cu Andorra, scor 4-0. Internaţionalul român a marcat primul gol în tricoul naţionalei după accidentarea suferită în 2022, a oferit o pasă de gol şi a obţinut şi o lovitură de la 11 metri.

Antrenorul lui Alaves, mesaj clar pentru Ianis Hagi

Cu toate acestea, faptul că a evoluat la naţionala României nu îi asigură locul de titular la Alaves, a avertizat antrenorul formaţiei din La Liga, Luis Garcia Plaza.

El a remarcat prestaţia internaţionalului român şi se bucură că a marcat la echipa naţională, dar acest lucru nu reprezintă un factor în momentul în care alcătuieşte primul 11:

„Doar pentru că au jucat zilele acestea nu asigură continuitatea în campionat. De exemplu Abqar, care nu a jucat niciun minut pentru Maroc. Nu mă uit la asta. Da, este important ca ei să marcheze goluri pentur echipele lor naționale pentru că acesta este un semn bun (n.r. despre Samu și Hagi)”, a declarat Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Alaves, potrivit infobiwenger.com.

Reclamă

Deportivo Alaves va juca duminică, de la ora 19:30, în etapa a 10-a din La Liga. Echipa lui Ianis Hagi va merge pe terenul „submarinului galben”, Villarreal.

După 9 meciuri, Deportivo Alaves se află pe locul 17 în La Liga, cu 8 puncte, la doar două puncte deasupra primului loc retrogradabil.

Gică Hagi a anunţat postul pe care Ianis Hagi se simte cel mai bine

Gică Hagi a anunţat postul pe care Ianis Hagi se simte cel mai bine. În ultimele zile, după victoria cu Andorra din preliminariile EURO 2024, s-a vorbit foarte mult despre postul preferat al lui Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu vă zic ce mi-a zis când a fost la mine. La mine juca la un moment dat în bandă, în 4-3-3 poate juca şi inter, mijlocaş ofensiv, pentru că s-a dezvoltat foarte bine şi el zice că îi şi place foarte mult.

La mine a jucat la început atacant, pentru că era mic şi fizic nu era foarte puternic. Am mizat mult pe creativitatea lui, pe care o are. După, uşor-uşor, am discutat la un moment dat şi mi-a zis că dacă vreau să văd cel mai bun randament la el îl pun număr 10. Cred eu că la Europene a jucat în sistemul 4-2-3-1 şi a excelat. Probabil număr 10 îi stă cel mai bine.

Cu Germania a jucat extremă şi a dat gol. Fotbalul şi viaţa sunt făcute din momente şi oportunităţi. E un jucător polivalent care poate juca pe toate posturile în atac. El îmi spune că poate juca inter şi îi place foarte mult inter după accidentare.

Aleargă foarte mult, vede jocul, are creativitate, are spaţiu. Are ultimă pasă, vede jocul… aşa mi-a zis el”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și