Închide meniul

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 12:39

Reclamă
Atletico Madrid, pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid

Atletico Madrid - Real Madrid/ Profimedia

Atletico Madrid a fost „pedepsită”, după incidentele incredibile provocate de fani, la derby-ul cu Real Madrid. Meciul a fost întrerupt în repriza secundă, după ce suporterii au aruncat cu obiecte pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de disciplină a Federaţiei spaniole de fotbal a impus închiderea pentru trei meciuri a unui sector din stadion din care anumiţi fani au aruncat cu diverse obiecte spre portarul Thibaut Courtois, ceea ce a determinat arbitrul să suspende temporar meciul timp de 15 minute.

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid

Atletico a primit şi o amendă de 45.000 de euro pentru aceste incidente, considerate acţiuni foarte grave care afectează imaginea sportului spaniol.

Luni, Atletico a suspendat pe viaţă un suporter de la meciurile sale după ce a fost identificat pe camerele video că a aruncat cu obiecte în teren şi colaborează cu autorităţile pentru identificarea restului de persoane implicare în incident.

Derby-ul dintre Atletico Madrid și Real Madrid s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. „Galacticii” au deschis scorul prin Eder Militao, înainte ca meciul să se întrerupă.

Reclamă
Reclamă

Imediat după golul de 1-0 înscris de Militao, mai multe obiecte au fost aruncate de fanii lui Atletico Madrid pe teren. Arbitrul a oprit jocul şi a avut o discuţie cu observatorul. Crainicul de pe Metropolitano a făcut apel la fani să nu mai arunce cu obiecte în teren, dar totul a fost în zadar.

Ulterior, trupa lui Diego Simeone a dat lovitura și a reușit să egaleze în prelungiri. Angel Correa a dat lovitura în minutul 90+5.

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1, meci care a fost întrerupt după ce fanii gazdelor au aruncat cu mai multe obiecte spre portarul „galacticilor”.

Reclamă

Simeone nu a mai ţinut cont că l-a avut portar pe Courtois 3 ani la Atletico (2011 – 2014) şi a cerut ca acesta să fie pedepsit. După golul lui Eder Militao, belgianul de 32 de ani a făcut semne provocatoare spre ultraşii de pe Metropolitano.

Clubul va lua o decizie în legătură cu fanii care au creat acele incidente. Nu avem nevoie de ei în tribune, dar asta nu justifică toate acţiunile. Trebuie să fie pedepsiţi cei care au făcut asta, dar o pedeapsă trebuie şi pentru cei care provoacă.

Nu vreau să găsesc scuze, dar trebuie să fii atent la ce faci şi e vorba şi de mine aici. Pentru mine, cei care provoacă ar trebui pedepsiţi. Dacă nu se întâmplă asta, te lasă să faci ce vrei”, a spus Simeone, citat de marca.com.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:54

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK! Cine e OUT din echipa de start

14:48

Ce performanţă: Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori

14:41

Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova! Decizia luată de fostul lider WTA

14:09

Andrea Compagno, sfat pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK! În ce relații a rămas cu roș-albaștrii: „Nu vrea să pară că plâng!”

14:04

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB , de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

13:33

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și