Închide meniul

Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City! Starul lui Pep Guardiola poate ajunge gratis pe Camp Nou

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:42

Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City! Starul lui Pep Guardiola poate ajunge gratis pe Camp Nou

Barcelona a pus ochii pe un star de la Manchester City

Jucătorii de la Manchester City, în timpul unui meci/ Profimedia

Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City. Ilkay Gundogan este dorit de către oficialii de pe Camp Nou, și poate ajunge gratis sub comanda lui Xavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilkay Gundogan a intrat în ultimele șase luni de contract cu Manchester City, iar oficialii „cetățenilor” nu i-au propus încă prelungirea înțelegerii. Mijlocașul evoluează la trupa de pe Etihad din 2016, când era transferat de la Borussia Dortmund.

Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City

Barcelona îi monitorizează situația lui Ilkay Gundogan, și speră să-l poată transfera la sfârșitul sezonului, sub formă de jucător liber de contract, anunță presa din Anglia.

Manchester City ar fi dispusă să-l cedeze pe internaționalul german, deoarece trupa lui Pep Guardiola încearcă să transfera un alt mijlocaș, de profil asemănător lui Gundogan. Mai exact, campioana Angliei îl are în vizor pe puștiul-minune Jude Bellingham, dar și pe alt internațional englez, Declan Rice.

Dacă City va reuși să se înțeleagă fie cu Borussia Dortmund, fie cu West Ham, pentru a obține semnătura unuia dintre jucătorii numiți mai sus, Ilkay Gundogan ar putea fi lăsat să plece.

Reclamă

Gundogan, în vârstă de 32 de ani, a devenit căpitan la Manchester City în actualul sezon, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din trupa lui Pep Guardiola. Mijlocașul cotat la 25 de milioane de euro a bifat 25 de partide în actuala stagiune, reușind să marcheze două goluri, și să contribuie cu pasă decisivă la alte două.

Ce i-a spus Robert Lewandowski lui Gavi chiar înainte de Real Madrid – Barcelona 1-3

S-a aflat ce i-a spus Robert Lewandowski lui Gavi înaintea finalei Supercupei Spaniei. Barcelona a dat recital în Arabia Saudită şi a învins-o categoric pe Real Madrid, scor 3-1.

A fost primul trofeu ridicat de Xavi din postura de antrenor al Barcelonei. Şi Robert Lewandowski a obţinut cel mai important succes după ce a semnat cu gruparea de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a înscris un gol, dar MVP-ul din El Clasico a fost Gavi. Mijlocaşul de 18 ani a marcat o dată şi a oferit două pase decisive!

„Este un moment grozav. Este un titlu pe care îl merităm ţinând cont de cum am jucat. Acum trebuie să continuăm să luptăm pentru a câştiga mai multe titluri. Ştim ce calitate avem!

Înainte de meci i-am spus lui Gavi să stea aproape de mine. Ştiam că putem face lucruri măreţe împreună„, a declarat Robert Lewandowski potrivit mundodeportivo.com.

Robert Lewandowski şi Gavi au distrus-o pe Real Madrid în prima repriză a Supercupei Spaniei. Starurile Barcelonei s-au distrat cu apărarea marii rivale în meciul care s-a disputat în Arabia Saudită, al Riad.

Revenit în primul 11, Lewandowski putea deschide scorul încă din minutul 13. Numai intervenţia fenomenală a lui Courtois a salvat-o pe Real. Portarul „galacticilor” nu a mai avut ce face după o jumătate de oră de joc, când Gavi a marcat din apropiere.

Recomandări
  • Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City
  • Fotbalistul poate ajunge gratis pe Camp Nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și