Închide meniul

Barcelona – Cadiz 0-1. Xavi, anunț radical după ce catalanii au egalat un record negativ vechi de 19 ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 aprilie 2022, 9:05

Barcelona – Cadiz 0-1. Xavi, anunț radical după ce catalanii au egalat un record negativ vechi de 19 ani

Xavi, discurs categoric înainte de El Clasico

Xavi, pe teren la un meci Barcelona - Real Madrid / Profimediaimages

Xavi a fost un car de nervi după înfrângerea-șoc suferită de Barcelona împotriva micuței Cadiz, scor 0-1, pe Camp Nou. Antrenorul catalanilor a spus că este furios pe jocul echipei sale și se teme pentru calificarea în UEFA Champions League. În plus, Xavi a recunoscut fără să stea pe gânduri că lupta pentru titlu este încheiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi s-a arătat extrem de supărat la finalul meciului Barcelona – Cadiz 0-1. Catalanii au pierdut împotriva micuței echipe din La Liga și au egalat un record negativ vechi de 19 ani. Barcelona nu mai pierduse două meciuri consecutive pe Camp Nou, în toate competițiile, din aprilie 2003.

Barcelona – Cadiz 0-1. Xavi, anunț radical după ce a egalat un record negativ vechi de 19 ani: „Adio titlu!”

După înfrângerea în fața lui Eintracht Frankfurt, scor 2-3, care a dus la eliminarea din UEFA Europa League, Barcelona a fost învinsă și în campionat, de Cadiz.

Xavi a criticat ineficiența jucătorilor săi pe faza ofensivă și a făcut un anunț radical, spunând că lupta la titlu este încheiată. Cu 6 etape rămase până la finalul sezonului, Real Madrid are un avans de 15 puncte față de Barcelona. Chiar dacă formația catalană are un meci restant, Xavi nu mai are speranțe că diferența de puncte față de marea rivală poate fi recuperată.

În plus, tehnicianul Barcei este îngrijorat și în privința ocupării unui loc de Champions League. Catalanii au același număr de puncte (60) ca și Sevilla și Atletico Madrid, clasate pe locurile 3 și 4. Betis se află pe 5, cu 57 de puncte.

Reclamă

„Suntem supărați. Am ratat o șansă ‘de aur’ pentru a ne distanța de celelalte echipe care luptă pentru calificarea în Champions League și pentru titlu. Practic, am spus adio titlului! Sunt dezamăgit și furios. Trebuia să jucăm cu mai multă determinare. Aici este Barca și trebuie să facem mai mult de atât.

Xavi se teme pentru locul de Champions League

Adversarul de astăzi s-a apărat foarte jos, iar acest lucru solicită mai multe decizii riscante. Trebuie să fim mai activi pe faza ofensivă. Le-am explicat la antrenamente. A fost o victorie de speranță (n.r. – pentru Cadiz) și de iluzie (n.r. – pentru Barcelona). Echipa a avut lipsuri în joc și mă consider principalul vinovat.

Jucăm pentru calificarea în Champions League, iar din acest motiv sunt furios. Echipa ar fi trebuit să arate mai mult. Totul mă îngrijorează. Trebuie să rămânem umili pentru că nu am realizat nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut o schimbare de sistem, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul pentru a merge în Champions League. Trebuie să avem un impuls mai mare în joc. Nu putem să le oferim adversarilor ocazii clare și să nu profităm de ale noastre. Miza este uriașă.”, a spus Xavi, după Barcelona – Cadiz 0-1, citat de sport.es.

Barcelona, învinsă de Cadiz

Barcelona era neînvinsă în campionat din luna decembrie și avea o serie de 7 victorii la rând. Echipa lui Xavi nu a trecut însă peste șocul eliminării din Europa League în fața lui Eintracht Frankfurt și a pierdut cu Cadiz, formație care se luptă pentru evitarea retrogadării!

Unicul gol al partidei a fost înscris de Lucas Perez, în minutul 48. Jucătorul de 33 de ani a marcat cu o reluare din fața porții după ce defensiva Barcelonei nu a reușit să îndepărteze balonul din zona periculoasă.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI LUCAS PEREZ

După acest eșec, catalanii rămân pe locul secund, dar au emoții pentru calificarea în UEFA Champions League. Cadiz a urcat pe 16 și luptă să evite retrogradarea.

Recomandări
  • Barcelona – Cadiz 0-1 | Rezultat-șoc pe Camp Nou
  • Reacția lui Xavi, după ce catalanii au egalat un record negativ vechi de 19 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și