Închide meniul

Barcelona – Celta Vigo 3-1. Ronald Araujo și Gavi s-au ciocnit cap în cap. Scene horror pe Camp Nou. Catalanii, la un pas să-și asigure locul al doilea din La Liga

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 0:12

Barcelona – Celta Vigo 3-1. Ronald Araujo și Gavi s-au ciocnit cap în cap. Scene horror pe Camp Nou. Catalanii, la un pas să-și asigure locul al doilea din La Liga

Barcelona - Celta Vigo. Ronald Araujo și Gavi s-au ciocnit cap în cap

Ronald Araujo, transportat cu ambulanța la spital / Twitter

Barcelona – Celta Vigo 3-1. Echipa lui Xavi a obținut o victorie extrem de importantă. Seara liniștită de pe Camp Nou s-a transformat într-o scenă horror după o oră de joc. Ronald Araujo (23 de ani) și Gavi (17 ani) s-au ciocnit cap în cap. Cei doi jucători ai catalanilor s-au lovit în aer, căzând ca secerați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, cei doi jucători ai Barcelonei s-au ridicat și au continuat meciul, însă lucrurile aveau să se complice. Araujo s-a prăbușit pe teren în timp ce se îndrepta către poziția sa.

Barcelona – Celta Vigo 3-1. Ronald Araujo și Gavi s-au ciocnit cap în cap. Ambulanța a intervenit de urgență

Întregul stadion a rămas împietrit, iar echipa medicală a intervenit de urgență. Fundașul uruguayan și-a recăpătat cunoștința, spre ușurarea colegilor, fanilor și a tuturor celor prezenți pe Camp Nou.

Ulterior, Araujo a fost urcat pe targă și introdus în ambulanță, urmând să fie dus la spital pentru controale amănunțite, anunță sport.es.

Reclamă

Barcelona, la un pas să-și asigure locul al doilea din La Liga!

Gavi a ieșit bine din duelul aerian și a continuat meciul fără probleme, fără să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Ronald Araujo este un fundaș central de 23 de ani, care a ajuns la Barcelona în 2018. La început, uruguayanul a evoluat pentru echipa a doua a catalanilor. Araujo a fost promovat la prima echipă în 2020. De atunci, sud-americanul a adunat 80 de apariții pentru Barcelona, reușind să înscrie și 6 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona conducea cu 3-1 în momentul ciocnirii dintre Araujo și Gavi. Catalanii au deblocat tabela în minutul 30, prin Memphis Depay. Pierre-Emerick Aubameyang a majorat avantajul formației lui Xavi cu 4 minute înaintea pauzei. Tot atacantul gabonez a dus scorul la 3-0 imediat după startul reprizei a doua.

Iago Aspas a redus din diferență în minutul 50, iar speranțele Celtei nu erau complet distruse. Până în minutul 58, când Jeison Murillo a fost eliminat, iar misiunea Barcei a devenit mult mai ușoară.

S-a încheiat 3-1 pentru Barcelona, care se află foarte aproape să își asigure locul al doilea din La Liga, cu două meciuri rămase din acest sezon. Catalanii au un avans de 7 puncte față de Sevilla, care va juca în această rundă cu Mallorca.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și