Închide meniul

Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

Alex Masgras Publicat: 6 august 2024, 17:12

Reclamă
Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

Dani Olmo, alături de Nico Williams şi Lamine Yamal, după ce Spania a înscris în finala de la EURO 2024 / Profimedia

Barcelona a dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Formaţia catalană a făcut primul mare transfer al verii. Dani Olmo, unul dintre starurile de la EURO 2024, va ajunge la Barcelona, după ce catalanii s-au înţeles cu Leipzig în ceea ce priveşte suma de transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Olmo va reveni astfel la Barcelona, el fiind unul dintre jucătorii crescuţi la academia catalanilor, La Masia.

Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Barcelona şi Leipzig au ajuns în cele din urmă la un numitor comun, după ce formaţia din Bundesliga refuzase anterior o ofertă din partea catalanilor, de 40 de milioane de euro plus alte 20 de milioane sub formă de bonusuri.

În cele din urmă, nemţii au acceptat noua ofertă a Barcelonei, de 55 de milioane de euro plus alte 7 milioane de euro sub formă de bonusuri. De asemenea, Dani Olmo urmează să semneze un contract valabil până în 2030 cu catalanii.

Reclamă
Reclamă 4

Jurnalistul italian l-a evidenţiat pe Deco în ceea ce priveşte acest transfer. Fostul jucător al catalanilor, în prezent director sportiv, a jucat un rol esenţial în negocierile cu formaţia din Germania.

Potrivit transfermarkt.com, Dani Olmo este cotat la 60 de milioane de euro. În şase meciuri disputate la EURO 2024 în tricoul naţionalei Spaniei, el a marcat trei goluri, toate în fazele eliminatorii (optimi, sferturi şi semifinale).

Nervi şi indignare în Barcelona – Real Madrid 2-1

Au fost nervi şi indignare în amicalul de lux Barcelona – Real Madrid, scor 2-1. El Clasico s-a disputat la New Jersey, în Statele Unite, şi a fost unul de tristă amintire pentru jucătorii celor două echipe.

Reclamă

Duelul între granzii Spaniei a durat trei ore, de vină fiind o furtună care a oprit partida timp de 75 de minute. Protocolul strict din SUA a nemulţumit starurile lui Ancelotti şi Flick. În cazul în care un fulger loveşte pe o rază de 8 mile (n.r. aproximativ 13 kilometri), jucătorii sunt trimişi de urgenţă la vestiare.

Acesta a fost motivul pentru care arbitrul a decis să suspende El Clasico după numai 13 minute, spre surprinderea fotbaliştilor, într-un moment în care nici măcar nu ploua.

Luka Modric nu a înţeles nimic şi le-a cerut celor din jur: „Hai să jucăm fotbal, nu se întâmplă nimic!”. Şi Carlo Ancelotti a avut o reacţie similară, potrivit marca.com.

Totuşi, poliţiştii au intrat pe teren şi i-a trimis de urgenţă pe jucători la vestiare. Şi zecile de mii de fani din tribună au fost atenţionaţi să se adăpostească. Aceştia au primit mesaje pe telefoane şi au fost îndemnaţi la staţia de amplificare să părăsească zona. „Pentru siguranţa dumneavoastră, din cauza vremii nefavorabile, vă rugăm să eliberaţi tribunele şi să vă adăpostiţi. Vă rugăm să nu vă adunaţi la intrările în stadion”, a fost mesajul primit, în engleză şi spaniolă, de suporteri.

În medie, fanii au plătit 300 de dolari pentru a vedea din tribună El Clasico. După 75 de minute de întrerupere, meciul s-a reluat.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:57

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în Liga Campionilor. Echipele de start

19:50

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani”! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

19:38

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii”

19:19

Rapid l-a prezentat oficial pe Diogo Mendes! Prima reacţie a fotbalistului după ce a semnat cu giuleştenii

19:19

Jordan Chiles, mesaj tăios pentru contestatari după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice: „Gimnastica mea vorbește mai tare”

18:58

Oţelul – CFR Cluj a fost amânat! Programul etapei a 6-a din Liga 1. Când se joacă Rapid – Dinamo

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și