Închide meniul

Barcelona, măsură drastică în „cazul” Antoine Griezmann. Catalanii o dau în judecată pe Atletico Madrid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 septembrie 2022, 14:32

Barcelona, măsură drastică în „cazul Antoine Griezmann. Catalanii o dau în judecată pe Atletico Madrid

Antoine Greizmann s-a decis în privinţa viitorului său, după ce a fost ofertat de Al-Nassr

Antoine Griezmann, într-un meci pentru Atletico Madrid/ Profimedia

Barcelona a decis să ajungă în instanţă cu Atletico Madrid, în cazul Antoine Griezmann. Catalanii consideră că rivalii de la Madrid trebuie să le achite clauza de 40 de milioane de euro, stipulată în contractul francezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoine Griezmann a marcat în ultimul meci al lui Atletico Madrid, 2-1 cu Porto, în Champions League. Francezul a înscris dramatic, în ultimul minut din prelungirile partidei.

Barcelona, atac total către Atletico Madrid, în cazul Antoine Greizmann

Atletico Madrid trebuie să plătească Barcelonei 40 de milioane de euro, dacă îl va folosi pe Antonine Griezmann cel puţin 45 de minute, în mai mult de 50% din meciurile pe care le dispută.

Acest fapt catalanii consideră că a fost deja bifat de madrileni, şi astfel au ajuns la decizia drastică de a merge în instanţă pentru a-şi primi suma de bani cuvenită, anunţă publicaţia catalană sport.es.

Antoine Griezmann a fost împrumutat de Atletico Madrid în 2021, pentru doi ani. Sezonul trecut, francezul a fost o piesă importantă în echipa lui Diego Simeone, însă în acest sezon a fost mai mult rezervă. Totodată, antrenorul îl introduce pe teren după minutul 60, pentru a nu bifa cifrele stipulate în contractul încheiat cu Barcelona.

Reclamă

Atletico Madrid suţine că înţelegerea este valabilă pe două sezoane, iar procentul final de meciuri pe care Antoine Griezmann le-a bifat se va calcula după această perioadă. Catalanii, de cealaltă parte, susţin că trebuie să-şi primească banii, deoarece francezul a bifat multe minute încă din primul sezon.

Final incredibil în Atletico Madrid – FC Porto 2-1

A fost un final incredibil de meci în Atletico Madrid – FC Porto, scor 2-1, din Grupa B a UEFA Champions League. Jucătorii lui Diego Simeone au smuls o victorie in extremis pe Metropolitano.

Taremi a văzut două cartonaşe galbene în decurs de 10 minute şi i-a lăsat pe oaspeţi în inferioritate numerică (81). Ce a urmat a fost total neaşteptat! Atletico a profitat de omul în plus şi Hermoso a deschis scorul în minutul 90+1, cu un şut deviat, din assist-ul lui Correa. Bucuria madrilenilor nu a fost însă de durată!

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au „înlemnit” în momentul în care arbitrul polonez Marciniak a acordat penalty pentru portughezi. Chiar Hermoso a făcut henţ în careu. Uribe a făcut 1-1 în minutul 90+6.

„Centralul” partidei acordase 9 minute de prelungiri, dar a mai lăsat jocul să continue din cauza fazei în care a acordat lovitură de la 11 metri. Antoine Griezmann a dat marea lovitură în minutul 90+11, după un corner. Mingea deviată de Witsel a fost reluată în poartă de starul lui Atletico. A fost nebunie totală pe arena din capitala Spaniei.

S-a înregistrat şi o situaţie ieşită din comun! Meciul Atletico Madrid – Porto a fost al doilea din istoria UEFA Champions League în care se marchează trei goluri după minutul 90. Singura dată când se mai întâmplase aşa ceva a fost tot într-un duel care le-a avut faţă în faţă pe Porto şi Atletico, în decembrie 2021.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și