Închide meniul

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 17:40

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei

Carlo Ancelotti, în timpul unui meci - Profimedia Images

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei. Antrenorul de 64 de ani a pus vineri capăt suspansului în jurul viitorului său. După ce timp de mai multe luni numele său a fost vehiculat pentru a deveni selecţionerul Braziliei în vara anului viitor, tehnicianul şi-a prelungit în cele din urmă contractul cu Real Madrid până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit italianului, situaţia a fost foarte clară încă de la început, în ciuda anunţului făcut vara trecută de Confederaţia braziliană de fotbal (CBF), care a anunţat că va ajunge în iulie 2024.

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei

„Realitatea este că am avut contact cu naţionala braziliană, cu preşedintele ei, Ednaldo Rodrigues, căruia îi mulţumesc pentru dragostea şi interesul de a antrena Brazilia”, a spus el.

„M-am simţit foarte mândru, dar totul a depins de decizia celor de la Real Madrid. În ultimele luni, Ednaldo a încetat să mai fie preşedinte (înlăturat prin ordin judecătoresc în decembrie, n.r.) şi în cele din urmă a fost aşa cum mi-am dorit întotdeauna: să rămân la Real Madrid. Nu ştiu dacă Brazilia mă dorea în 2026 sau dacă va fi mulţumită de decizia mea”.

Fostul antrenor de la AC Milan, Juventus, PSG şi Bayern s-a declarat încântat de continuitatea sa pe banca Realului, unde a revenit în 2021, după o primă perioadă între 2013 şi 2015. „Sunt foarte fericit cu prelungirea, a fost o negociere destul de simplă, deoarece am convenit un acord între mine şi preşedinte. Sunt foarte fericit să mai am încă doi ani ca antrenor al lui Real Madrid”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și