Închide meniul

Carlo Ancelotti, anunţ clar înainte de debutul în noul sezon cu Real Madrid: „Etapa aceasta îmi va încheia cariera”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 13:31

Carlo Ancelotti, anunţ clar înainte de debutul în noul sezon cu Real Madrid: „Etapa aceasta îmi va încheia cariera

Carlo Ancelotti e antrenorul lui Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti a luat o decizie radicală, înainte de debutul în noul sezon cu Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” a declarat că va pune punct carierei de antrenor, după ce îşi va încheia parcursul pe banca madrilenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelloti este unul dintre cei mai titraţi antrenori din istoria fotbalului. În sezonul precedent, pe banca lui Real Madrid, a cucerit atât titlul în Spania, cât şi trofeul Champions League.

Carlo Ancelotti, anunţ clar înainte de debutul în noul sezon cu Real Madrid

Carlo Ancelotti a mărturisit că „aventura” pe banca „galacticilor” va fi ultima în calitate de manager. Acesta consideră că a pregăti o echipă de talia lui Real Madrid este un apogeu pentru cariera sa.

„Etapa aceasta la Madrid îmi va încheia cariera. După „los blancos”, mă voi retrage. Real Madrid este apogeul fotbalului. Există sens să spui sfârşit după o experienţă ca asta”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de as.com.

Antrenorul italian a cucerit 24 de trofee în cariera de antrenor. Acesta le-a mai pregătit, de-a lungul carierei, pe Juventus, AC Milan, Chelsea, Bayern Munchen, devenind campion în toate cele 5 campionate puternice din Europa.

Reclamă

„Dacă vorbim despre trofee, „Los Blancos” şi AC Milan sunt echipele de care m-am simţit cel mai legat. Actualul Marid este la un nivel extraordinar, şi nu doar tehnic. Este o echipă serioasă, starurile au picioarele pe pământ. Modric, Casemiro şo Benzema, experţii, gestionează grupul. Calitatea est indiscutabilă, dar nu este asta de ajuns. Calitatea umană este fundamentală şi Madrid este unic”, a mai spus Carlo Ancelotti, citat de aceeaşi sursă.

Carlo Ancelotti o pregăteşte pe Real Madrid din vara trecută. Pe banca echipei de pe Santiago Bernabeu mai are contract pentru încă două sezoane, până în 2024.

Real Madrid va debuta în noul sezon de La Liga contra celor de la Almeira, duminică, de la ora 23:00.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema

Carlo Ancelotti a avut o serie de declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0. Francezul a marcat şi în Supercupa Europei şi este favorit la câştigarea Balonului de Aur.

”Eintracht a fost foarte aproape de noi ca joc și ne-a fost greu să ne găsim ritmul, dar am făcut-o bine în final. Este dificil la începutul sezonului să fim în formă maximă, dar acum am câștigat și astfel începem sezonul bine.

Este un jucător foarte important (n.r. – Karim Benzema), un lider de echipă. Dacă suntem aici, se datorează în mare măsură meritelor sale, a marcat multe goluri, a încheiat bine sezonul, a marcat un gol astăzi (n.r – miercuri) și acum merge către Balonul de Aur.

Mai aveți vreun dubiu despre cine îl va câștiga? Eu cred că nu mai are nimeni îndoieli, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Ancelotti, la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și