Închide meniul

Carlo Ancelotti, convins că Barcelona se va lupta până la final pentru titlul din La Liga. Ce se întâmplă cu Karim Benzema

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 21:05

Carlo Ancelotti, convins că Barcelona se va lupta până la final pentru titlul din La Liga. Ce se întâmplă cu Karim Benzema

Carlo Ancelotti, convins că Barcelona se va lupta până la final pentru titlul din La Liga

Karim Benzema şi Carlo Ancelotti, la finalul unei partide pentru Real Madrid/ Profimedia

Carlo Ancelotti e sigur că Barcelona îi va da bătăi de cap în lupta pentru titlul din La Liga. Antrenorul lui Real Madrid se aşteaptă la un duel teribil cu principala rivală până în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două săptămâni în urmă, Real Madrid a câştigat cu 3-1 în El Clasico. Totuşi, gruparea blanco are numai trei puncte avans faţă de catalanii lui Xavi.

Carlo Ancelotti nu o scoate pe Barcelona din calculele pentru titlul din La Liga

Barcelona trece printr-un moment greu, după eliminarea din faza grupelor UEFA Champions League.

Nu ştiu dacă îi va afecta sau nu, dar sunt sigur că se vor lupta până la final pentru a câştiga campionatul. Sunt foarte convins că va fi aşa. Pe durata unui sezon sunt momente plăcute şi unele rele, sunt pierderi. Dar îmi este clar că vom duce până la capăt o luptă cu ei pentru a triumfa în La Liga„, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit mundodeportivo.com.

Tehnicianul madrilenilor a vorbit şi despre problemele de sănătate cu care se confruntă Karim Benzema. Câştigătorul Balonului de Aur. Atacantul francez a ratat meciul cu Leipzig, din Liga Campionilor, şi nu este refăcut complet nici pentru partida cu Girona.

Reclamă

Ieri s-a antrenat bine, dar după nu s-a simţit bine. A făcut anumite teste, care au ieşti bine, nu are niciun fel de problemă. Trebuie totuşi să ţinem cont de trăirile jucătorului. Încă nu este 100%„, a mai spus Ancelotti.

Real Madrid este lider după primele 11 etape din La Liga. Are 31 de puncte, cu trei mai mult decât Barcelona. Atletico este pe podium, cu 23 de puncte, dar tocmai a fost învinsă de Cadiz, scor 2-3.

Raul Gonzalez vrea să-i ia locul lui Carlo Ancelotti

Raul Gonzalez vrea să-i ia locul lui Carlo Ancelotti pe banca lui Real Madrid. Acesta este motivul pentru care legendarul atacant al galacticilor a refuzat să devină noul antrenor al lui Schalke 04.

Reclamă 4 / 0/3

Marca susține că Raul, actualul antrenor al lui Real Castilla, a primit o ofertă de la echipa pentru care a jucat după despărțirea de Real Madrid. Acesta a refuzat-o, susținând că se află în locul potrivit pentru acest moment al carierei.

Visul lui Raul este să ajungă antrenorul echipei de seniori, post ocupat acum de Carlo Ancelotti. Se află deja la al patrulea sezon la tineretul albilor și ține o legătură strânsă cu ”Don Carleto”, de la care fură și meserie.

Schalke a încercat să îl aducă pe Raul după începutul dezastruos de sezon din Bundesliga, acolo unde a revenit după retrogradare. Minerii sunt pe ultimul loc, cu o singură victorie în primele 11 etape.

Conducerea lui Schalke a considerat că un nume precum Raul ar putea schimba soarta acestei campanii. Ibericul a petrecut două sezoane în Germania, îndeajuns pentru club să retragă numărul 7. Asta după ce Schalke a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor singura dată în istoria clubului.

Recomandări
  • Real Madrid, lider în La Liga
  • Carlo Ancelotti se aşteaptă la o luptă nebună cu Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și