Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid: „Nu e momentul să ne facem griji”

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 15:37

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid: „Nu e momentul să ne facem griji

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid. Antrenorul italian a afirmat, miercuri, în cursul unei conferinţe de presă, referitor la debutul complicat al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, că „nu este momentul să ne neliniştim” pentru atacantul francez, relatează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe, care a înscris primul său gol pentru Real în Supercupa Europei, în faţa lui Atalanta, nu a mai reuşit să marcheze în La Liga în ciuda mai multor ocazii, în meciurile din primele două etape, cu Mallorca (1-1) şi Valladolid (3-0), fiind criticat de presa spaniolă pentru prestaţiile sale.

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid

„Ultimul gol pe care l-a înscris a fost pe 14 august (în finala Supercupei Europei). Noi suntem pe 28 august, deci au trecut doar două săptămâni şi nu este momentul să ne neliniştim. El este foarte fericit aici şi îşi doreşte să înscrie în următorul meci”, a declarat antrenorul madrilen, citat de agerpres.ro.

„El face progrese zi de zi, este foarte motivat, se antrenează bine şi se adaptează foarte bine”, a repetat el în faţa presei.

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe

Vinicius a transmis un mesaj categoric despre Kylian Mbappe, după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid. Starul brazilian a avut doar cuvinte de laudă la adresa coechipierului său, care şi-a îndeplinit visul în această vară, atunci când a semnat cu „galacticii”.

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe a marcat un singur gol pentru Real Madrid, în cele trei meciuri jucate pentru madrileni. Starul francez a punctat în duelul cu Atalanta, din Supercupa Europei.

Vinicius s-a declarat convins de faptul că Kylian Mbappe va marca multe goluri şi la Real Madrid, după cifrele de senzaţie avute la PSG în sezoanele trecute.

De asemenea, Vinicius a declarat că iubeşte stilul de joc al lui Mbappe, dorind să cucerească multe trofee alături de starul francez.

Reclamă

„Iubesc stilul lui Mbappe! Iubesc cum joacă și, sincer, sunt foarte entuziasmat de ceea ce putem realiza în acest sezon. Vine după ce a marcat atât de multe goluri, după ce a câștigat atât de multe trofee. Ajunge la clubul la care a visat mereu să joace, acolo unde fiecare jucător visează să ajungă: Real Madrid.

Cu voia lui Dumnezeu, Mbappe va putea să înscrie pentru noi la fel de multe goluri cum a făcut-o la echipa anterioară și la naționala Franței, și să realizăm lucruri mărețe împreună”, a declarat Vinicius, conform CNN.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

17:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și