Închide meniul

Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările despre Kylian Mbappe la conferinţa de presă: „Mă vedeţi afectat?”

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 14:40

Reclamă
Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările despre Kylian Mbappe la conferinţa de presă: „Mă vedeţi afectat?

Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările despre Kylian Mbappe: "Mă vedeţi afectat?"

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările despre Kylian Mbappe. Starul francez l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că nu va mai continua la PSG din vară şi că va părăsi echipa din postura de jucător liber de contract la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este de aşteptat ca Mbappe să semneze cu Real Madrid, aşa cum a anunţat presa din Franţa, care susţine că atacantul a bătut deja palma cu Florentino Perez.

Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările despre Kylian Mbappe: „Mă vedeţi afectat?”

Cum era de aşteptat, Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările legate de starul francez la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Rayo şi Real Madrid.

Italianul a înţeles interesul pentru acest subiect, dar susţine că el şi jucătorii săi nu sunt afectaţi în vreun fel de această chestiune. Cu toate acestea, el a oferit un răspuns care le dă speranţe fanilor, spunând că are destul timp la dispoziţie să se gândească la sezonul viitor:

„Am văzut şi am auzit. Înţeleg că este un subiect despre care vreţi să vorbiţi. Noi am vorbit despre meci. Ştim cât este de important acest meci pentru sezonul nostru. Oamenii pot vorbi, îi înţeleg. Vreau să termin bine acest sezon, să câştigăm trofee. E destul timp pentru a ne gândi la sezonul viitor.

Reclamă

(n.r. credeţi că atâtea întrebări legate de Mbappe vă pot afecta pe dumneavoastră şi pe jucători?) Mă vedeţi afectat? Aşa sunt conferinţele de presă”, a declarat Carlo Ancelotti, înaintea meciului dintre Rayo Vallecano şi Real Madrid, potrivit marca.com.

Suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG

Starul naţionalei Franţei nu s-a uitat la bani atunci când a decis să o părăsească pe PSG. Iată suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG.

Potrivit as.com, Mbappe renunţă la circa 100 de milioane de euro pentru a semna din vară cu o altă echipă fără a intra în conflict cu PSG. Cel mai probabil, va merge la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe urma să încaseze un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro de la PSG, la care a renunţat. Totodată, el a fost de acord să cedeze o parte din prima de instalare pe care o va încasa de la Real Madrid.

Pe lângă aceşti bani, Mbappe ar accepta şi un salariu clar mai mic decât cel pe care îl avea la PSG. La campioana Franţei, starul „cocoşului galic” primea un salariu de 70 de milioane de euro.

Se vehiculează că Mbappe a primit o ofertă de 35 de milioane de euro pe sezon de la Real Madrid. Astfel, singurul criteriu pe care Mbappe l-a ales atunci când a decis să plece de la formaţia pariziană este cel sportiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și