Închide meniul

Carlo Ancelotti pregăteşte o măsură inedită la Real Madrid! Semnalul de alarmă tras de italian: „Trebuie să reflectăm”

Alex Masgras Publicat: 17 august 2024, 15:31

Reclamă
Carlo Ancelotti pregăteşte o măsură inedită la Real Madrid! Semnalul de alarmă tras de italian: „Trebuie să reflectăm

Carlo Ancelotti pregăteşte o măsură inedită la Real Madrid! Semnalul de alarmă tras de italian: "Trebuie să reflectăm"

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti pregăteşte o măsură inedită la Real Madrid. Antrenorul campioanei din La Liga a vorbit înaintea meciului din prima etapă din Spania despre faptul că se gândeşte la o modalitate de a le oferi jucătorilor săi mai multe zile libere, în timpul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul, care a vorbit şi despre modul în care Mbappe se adaptează la noua sa echipă, este de părere că jucătorii, în mod special cei care evoluează şi la echipele lor naţionale, trebuie protejaţi.

Carlo Ancelotti pregăteşte o măsură inedită la Real Madrid! Semnalul de alarmă tras de italian: „Trebuie să reflectăm”

Mbappe este un talent extraordinar, iar noi trebuie să-l ajutăm pe cât posibil să se adapteze”, a afirmat, sâmbătă, antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, în ajunul primului meci al sezonului din La Liga cu Mallorca, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

„El s-a integrat foarte bine în vestiarul nostru, este foarte serios, a venit cu modestie şi a început foarte bine, înscriind de la primul său meci în finala Supercupei Europei contra lui Atalanta Bergamo”, a adăugat tehnicianul italian referitor la atacantul francez, care s-a antrenat în faţa presei pentru prima oară de la venirea sa.

„Eu nu cer niciodată unui jucător câte goluri să înscrie. Ceea ce cer jucătorilor este să dea tot ce au pentru echipă. Fiecare are calităţile sale, indiferent că sunt tactice sau tehnice, dar el trebuie să fie în măsură să le pună în slujba echipei”, a spus Ancelotti.

Reclamă
Reclamă 4

Întrebat despre imensele aşteptări din jurul campioanei Spaniei şi a Europei en titre, fostul antrenor al lui PSG a răspuns că „nimeni nu vorbeşte aici de o posibilă sextuplă, ci de meciurile pe care le avem de jucat, chiar dacă cu acest efectiv noi putem fi competitivi în toate competiţiile”.

„Nu putem să ne gândim la ce se va întâmpla în mai, trebuie să face, maximum posibil pentru a ajunge acolo în cea mai bună poziţie posibilă”, a adăugat Ancelotti, în timp ce Real se pregăteşte să dispute un sezon extrem de lung, cu adăugarea Cupei Mondiale a cluburilor în luna iulie la un calendar deja foarte încărcat.

„Pentru a evita accidentările, noi trebuie să reflectăm la modul în care oferim vacanţele individuale jucătorilor în anumite momente ale sezonului. Să le oferim o săptămână pentru a se odihni alături de familiile lor, mai ales jucătorii internaţionali care practic nu au niciodată zile de repaus”, a explicat Ancelotti.

Reclamă

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:01

„Mai mult nu pot, dau acţiunile!” Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!”

17:00

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă” Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

16:50

O cameră video îl va urmări doar pe Kylian Mbappe, în Mallorca – Real Madrid! Superstarul a revoluționat lumea fotbalului

16:38

Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

16:37

Chelsea – Manchester City (18:30) și Mallorca – Real Madrid (22:30) LIVE SCORE! Mbappe și starurile din Europa sunt gata de show

16:19

VIDEOBoavista – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca, de la 17:30. Guimaraes – Estoril, la 20:00

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și