Închide meniul

Ce a scris presa din Spania despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Cum este prezentat românul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 12:51

Ce a scris presa din Spania despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Cum este prezentat românul

Ce a scris presa din Spania despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Hepta

Presa din Spania a analizat transferul lui Horaţiu Moldovan de la Rapid la Atletico Madrid. Aşa cum a anunţat şi Fabrizio Romano, spaniolii scriu că Ivo Grbic va pleca de la echipă o dată cu venirea românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Marca au scris că portarul naţionalei României va lupta cu Jan Oblak pentru postul de titular la Atletico Madrid. Echipa lui Deigo Simeone a plătit clauza de reziliere de 800.000 de euro pentru a-l transfera de la Rapid.

Ce a scris presa din Spania despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

”Atletico Madrid va avea un nou portar care va concura cu Oblak în ultima parte a sezonului. Totul indică faptul că Ivo Grbic va pleca, iar destinație sa este Premier League.

Astfel, plecarea croatului va duce la semnarea lui Horațiu Moldovan, un portar român pentru care clubul va plati în jur de 800.000 de euro.

Portarul titular al naționalei României va ajunge pe Wanda Metropolitano de la Rapid București, club pentru care a jucat 122 de meciuri.

Reclamă

În plus, are opt selecții la echipa națională a României și a fost portarul folosit în preliminariilor pentru EURO 2024. Venirea lui Moldovan va însemna că Ivo Grbic va pleca pentru a doua oară de la Atletico Madrid.”, au scris jurnaliştii de la Marca despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

Horațiu Moldovan a confirmat transferul la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan a confirmat la transferul la Atletico Madrid, după meciul Rapid – FCU Craiova, scor 4-3, din etapa a 22-a a Ligii 1. Portarul giuleștenilor a jucat pentru ultima dată în tricoul alb-vișiniu.

„Cred că ne-am obișnuit cu toții la Rapid să avem astfel de meciuri. Nu renunțăm niciodată și erau importante cele 3 puncte. Cheia a fost că am demonstrat că suntem o echipă și nu am renunțat.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă sunt jucător profesionist, era foarte frumos să îmi iau rămas bun de la coechipieri de pe teren. Nu de pe margine. Mă bucur că am luat cele 3 puncte.

Da, am avut mai multe emoții decât de obicei. A fost o încărcătură mare, într-o zi eram într-o parte, într-o zi în alta. La început nu prea am crezut, după ce am văzut că e oficial am zis că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat, poate acest tren nu mai vine. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel de mult și când va veni șansa să demonstrez că am valoare.

Am vorbit, am o legătură strânsă cu Edi Iordănescu, m-au felicitat. Acum mă concentrez doar la ce am făcut mai departe. De asta e foarte frumos fotbalul, e foarte imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la liga a 2-a, acum semnez cu Atletico. E ceva SF! Le sunt recunoscător fanilor, le mulțumesc enorm„, a declarat Horațiu Moldovan la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și