Închide meniul

Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor

Alex Masgras Publicat: 25 aprilie 2024, 10:49

Reclamă
Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor

Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor

Xavi Hernandez, înaintea unui meci / Profimedia

Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă. Chiar dacă la finalul lunii ianuarie, după o înfrângere pe teren propriu cu Villarreal, scor 3-5, Xavi a anunţat că va părăsi echipa la finalul sezonului, acesta a fost convins să continue la Barcelona şi din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a fost eliminată din Champions League de PSG şi a pierdut aproape orice şansă la titlul din La Liga, după înfrângerea din El Clasico, cu Real Madrid.

Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor

Preşedintele Joan Laporta a încercat în ultimele luni să îl convingă pe Xavi să continue, iar în cele din urmă a reuşit. Rafa Yuste, vicepreşedintele catalanilor, a dezvăluit că momentul care l-a făcut pe Xavi să rămână a fost eliminarea din UEFA Champions League:

„Xavi a vrut să rămână după eliminarea din Liga Campionilor. Cuvintele potrivite acum sunt entuziasm, proiect, angajament. Suntem convinși că putem face lucruri grozave.

A fost o întâlnire între conducere și antrenor, în care Xavi ne-a arătat angajamentul său. La Barcelona avem nevoie de victorii, anul trecut am câștigat La Liga și Supercupa.

Reclamă

În noiembrie ne întoarcem pe Camp Nou, iar acum au mai rămas șase meciuri și trebuie să dăm tot ce putem. Sunt încântat că Xavi va face parte din revenirea pe noul Camp Nou. A fost o întâlnire amicală, am vorbit despre club.

Nu am vorbit deloc despre schimbări. Nu a fost greu să-i convingem pe restul pentru că Xavi și-a arătat entuziasmul. Trebuie să îi oferim lui și staff-ului său sprijin pentru a continua acest proiect”, a declarat Rafa Yuste, potrivit mundodeportivo.com.

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac”

În minutul 28 a avut loc cea mai controversată fază a partidei dintre Real Madrid şi Barcelona. Şutul lui Lamine Yamal, puştiul-minune al catalanilor, a fost apărat de Lunin. Catalanii au susţinut că a fost gol, dar reluările nu au fost concludente, astfel încât a rămas decizia luat iniţial de arbitru.

Reclamă 4 / 0/3

În La Liga nu există tehnologie pentru linia porţii, aşa cum se întâmplă în Premier League sau în meciurile din UEFA Champions League. Din acest motiv, Xavi a luat foc la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu şi susţine că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte şi că este inacceptabil pentru La Liga să nu aibă această tehnologie:

„Am jucat mai bine decât Real Madrid şi am pierdut. Toată lumea a văzut, nu mai e nimic de spus. E o ruşine. E un sentiment uriaş de nedreptate. Nu pot să păcălesc pe nimeni, cu atât mai puţin pe fani. E evident. Ieri m-aţi întrebat despre arbitru şi am spus că sper să treacă neobservat şi să facă o treabă bună. Nu a făcut nimic din lucrurile astea.

Nu vreau să tac. E păcat. Dacă vrem să fim cel mai bun campionat din lume trebuie să folosim tehnologia. Au fost situaţii pe care noi nu le puteam controla. Încerc să nu îi înşel pe fani şi să fiu sincer. Am meritat victoria azi”, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și