Închide meniul

Cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze! Mijlocaşul englez era dorit şi de Manchester City și Liverpool

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 12:01

Cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze! Mijlocaşul englez era dorit şi de Manchester City și Liverpool

Cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze!

Jude Bellingham, într-un meci împotriva lui Manchester City / Profimedia Images

Jude Bellingham a impresionat pe toată lumea în tricoul Borussiei Dortmund. În vârstă de doar 19 ani, el a ajuns să joace titular în naţionala Angliei. Iată cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham era dorit şi de echipele engleze Manchester City și Liverpool, dar a ales să meargă în Spania

Cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze

Potrivit marca.com, Jude Bellingham a fost sedus de ideea de a juca la mijlocul terenului alături de Luka Modric, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos și Federico Valverde.

Real Madrid are o linie de mijloc foarte puternică, dar nu ar trebui să constituie o problemă pentru tânărul star englez să îşi asigure locul în primul 11 în cele mai multe partide ale madrilenilor.

Evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 120 de milioane de euro, Real Madrid a dat lovitura cu tânărul de 19 ani: s-a înţeles cu Borussia Dortmund pentru o sumă de transfer de 103 milioane de euro.

Reclamă

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Borussia Dortmund a anunţat suma de transfer

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Englezul a semnat pe 6 ani cu formaţia de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii vor plăti 103 milioane de euro pentru aducerea internaţionalului englez, aşa cum a anunţat Borussia Dortmund.

Pe lângă cele 103 milioane de euro, suma de transfer plătită de Real Madrid, Borussia Dortmund mai poate primi bonusuri de până la 30% din suma stabilită, potrivit comunicatului emis de clubul din Bundesliga.

Potrivit lui Fabrizio Romano, salariul lui Jude Bellingham va fi în jur de 10-12 milioane de euro pe sezon, salariu pe care l-a acceptat încă din luna aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 19 ani, Jude Bellingham a ajuns la Borussia Dortmund în vara anului 2020, atunci când clubul german a plătit 30 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Birmingham.

Jude Bellingham, cifre foarte bune în Germania

În 132 de partide în care a evoluat pentru Dortmund, Bellingham a înscris 24 de goluri şi a oferit 25 de pase de gol. În perioada petrecută în Germania, englezul a cucerit Cupa Germaniei alături de BVB în sezonul 2020/21.

În actualul sezon, Bellingham a evoluat în 42 de partide, marcând 14 goluri în toate competiţiile. Borussia Dortmund a ratat cucerirea titlului în Bundesliga, după ce a remizat pe teren propriu cu Mainz, în ultima etapă, în timp ce Bayern Munchen a bătut la Koln.

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad! Fostul star de la Real Madrid a oferit şi prima reacţie, în calitate de jucător al campioanei din Arabia Saudită. Acesta s-a declarat extrem de entuziasmat, după transferul la gruparea saudită.

Karim Benzema a părăsit-o pe Real Madrid după 14 ani, timp în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, câştigând cinci trofee UEFA Champions League.

Oficialii celor de la Al-Ittihad l-au prezentat pe Karim Benzema, ca noul lor jucător: „Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad”, au notat saudiţii, pe contul oficial de Twitter.

De asemenea, şi Karim Benzema a transmis un scurt mesaj, după ce a semnat contractul cu noua sa echipă: „Abia aștept să ne vedem în Jeddah”, a declarat fostul atacant al celor de la Real Madrid.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și