Închide meniul

David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 18:25

David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!

David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!

Florin Andone, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia Images

David de Gea ar putea deveni patronul echipei lui Florin Andone! Fostul portar al lui Manchester United, în prezent fără contract, ar putea prelua Eldense, clubul la care evoluează atacantul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit marca.com, care citează Onda Cero, David de Gea (33 de ani) s-a întâlnit cu patronul lui Eldense, Pascual Perez, care se pregăteşte să părăsească şefia clubului.

David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!

Eldense este pe locul 11 în a doua ligă din Spania, iar Pascual Perez îşi doreşte să coopteze un grup de investitori pentru ca echipa să îşi continue parcursul fulminant.

Perez a dus-o în ultimele trei sezoane pe Eldense din Liga a 5-a până în a doua ligă spaniolă. Recent, acesta şi-a anunţat, într-un comunicat, decizia de a se retrage de la conducerea clubului.

Pascual Perez va părăsi președinția clubului său natal după ce a dus clubul în fotbalul profesionist, un obiectiv care nu a fost atins de 60 de ani.

Reclamă

Perez asigură că, înainte de a părăsi președinția, va face tot posibilul pentru ca cel mai vechi club din provincia Alicante să fie pe mâini bune, pentru ca proiectul ambițios pe care el l-a început în urmă cu trei sezoane să continue”, se arată într-un comunicat emis de Eldense.

Florin Andone a jucat în 14 meciuri în acest sezon pentru Eldense, marcând 3 goluri. Echipa lui Andone traversează o perioadă foarte bună în campionat, fiind neînvinsă de 6 jocuri, ultimele 3 meciuri fiind toate câştigate de Eldense. Totodată, Eldense s-a calificat şi în turul 2 al Cupei Regelui, după ce a învins-o cu 3-2 pe Real Jaen în prima rundă.

Florin Andone este în extaz la noua echipă: „Nu am mai fost atât de apropiat de familie de 10 ani”

Florin Andone este în extaz la noua echipă. Atacantul care a fost pe lista preliminară de convocări a lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Belarus şi Andorra a dezvăluit că se simte bine şi pentru că a început să joace la Eldense.

Reclamă 4 / 0/3

Andone nu a prins atunci lotul naţionalei, dar e într-o formă bună, care l-a readus în atenţia selecţionerului naţionalei.

Sunt foarte fericit la Eldense. Sunt la două ore de casă (n.r. Vinaroz) și nu am mai fost atât de apropiat de familie de 10 ani. Toată familia vine să mă vadă jucând. 

Trebuie să adaug și că echipa merge bine și eu primesc minute. Multe lucruri care-mi lipseau acum le am înapoi. La Cadiz și Las Palmas nu am avut continuitate.

Trebuie să fiu bine să pot duce 90 de minute. Lucrez la asta”, a spus Florin Andone într-un interviu acordat în presa din Spania, conform as.com.

Lotul naţionalei pentru „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia! Surprizele lui Edi Iordănescu

A fost publicat lotul naţionalei pentru „dubla” decisivă din preliminariile EURO 2024, cu Israel şi Elveţia. Edi Iordănescu a anunţat pe ce jucători va miza pentru a duce România la Campionatul European. Ultimul meci din campania de calificare, cu Elveţia, va fi pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Aşa cum AntenaSport a anunţat în exclusivitate, Ionuţ Radu şi Florin Tănase au revenit la echipa naţională, pentru ultimele meciuri din preliminarii. Daniel Bîrligea, anunţat iniţial în lot, a părăsit cantonamentul naţionalei, având probleme medicale.

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

Reclamă

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4)

Florin Tănase va reveni astfel după opt luni la echipa naţională, ultima convocare având loc la acţiunea din luna martie a „tricolorilor”.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și