Închide meniul

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid! Anunţul făcut de „galactici”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 22:35

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid! Anunţul făcut de „galactici

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid

Eden Hazard, în timul unui meci la Real Madrid/ Hepta

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid! Anunţul a fost făcut de formaţia de pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul belgian şi-a reziliat înţelegerea de comun acord cu clubul, şi astfel rămâne liber de contract în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard a evoluat timp de patru ani la Real Madrid, fiind transferat de „galactici” la un sezon după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Mijlocaşul belgian a fost privit drept înlocuitorul starului lusitan, la momentul venirii pe Santiago Bernabeu.

Eden Hazard pleacă de la Real Madrid

Real Madrid a luat decizia de a-i rezilia contractul lui Eden Hazard. Mijlocaşul belgian de 32 de ani a avut evoluţii sub aşteptări la clubul de pe Santiago Bernabeu, club pe care îl părăseşte după patru ani în cele din urmă.

„Real Madrid și Eden Hazard au ajuns acum la un acord prin care jucătorul se va despărți de club începând cu 30 iunie 2023”, se arată în anunţul postat de Real Madrid.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunţă faptul că Eden Hazard ia în calcul să se retragă din activitate, după ce şi-a încheiat contractul cu Real Madrid.

Reclamă

Eden Hazard a fost transferat în 2019 de Real Madrid, de la Chelsea, în schimbul sumei de 115 milioane de euro. Deşi „galacticii” au avut mari speranţe că mijlocaşul belgian va avea prestaţii solide pe Santiago Bernabeu, acesta a dezamăgit, fiind mai mult rezervă.

În sezonul recent încheiat, Hazard a bifat doar zece meciuri pentru Real Madrid, reuşind să înscrie un singur gol şi să ofere două asisst-uri.

Luka Modric vrea şi el să plece de la Real Madrid

Luka Modric a primit o ofertă uriaşă din Arabia Saudită şi vrea să plece de la Real Madrid. Presa din Spania scrie că mijlocaşul croat a anunţat conducerea de pe Santiago Bernabeu că nu îşi va prelungi contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Luka Modric mai are contract cu Real Madrid până la finalul lunii iunie şi nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu formaţia din capitala Spaniei. Potrivit Ok Diario, Modric a primit o ofertă de 120 de milioane de euro pentru următorii trei ani de la o formaţie din Arabia Saudită, nemenţionată de sursa citată mai sus.

Chiar dacă era foarte aproape de a semna prelungirea contractului, se pare că Modric s-a răzgâdit şi i-ar fi anunţat deja pe cei din conducerea lui Real Madrid că vrea să plece. Mai mult, echipa de pe Santiago Bernabeu nu se va împotrivi şi îl va lăsa pe croat să plece, în condiţiile în care acesta şi-a câştigat statutul de legendă şi are mână liberă în ceea ce priveşte viitorul său.

În cazul în care va ajunge în Arabia Saudită, Luka Modric va avea un rol asemănător cu cel al lui Karim Benzema, coechipierul său de la Real Madrid, dorit şi el în Arabia Saudită. Ajunşi acolo, cei doi ar urma să promoveze candidatura Arabiei Saudite pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Recomandări
  • Eden Hazard, OUT de la Real Madrid
  • Anunţul făcut de „galactici”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și