Închide meniul

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Ce vedetă ar putea ajunge în lotul lui Xavi

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 9:46

Reclamă
FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Ce vedetă ar putea ajunge în lotul lui Xavi

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație

Xavi / FC Barcelona

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Oficialii grupării „blaugrana” doresc să își întărească lotul, dar și să „scape” de un jucător care, în opinia acestora, nu dă randamentul dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Raphinha, care nu se află pe lista favoriților lui Xavi și, în ultima perioadă nu mai face parte din grupul jucătorilor importanți de la FC Barcelona. Acum, oficialii catalanilor doresc să îl dea la schimb pe brazilian pe o vedetă din Premier League.

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Marcus Rashford este dorit în lotul lui Xavi

Potrivit informațiilor oferite de fichajes.net, reprezentanții grupării „blaugrana” doresc să îl aducă pe Marcus Rashford în La Liga, în perioada de transferuri din iarnă. Aceștia dorescă să le propună celor de la Manchester United un schimb de senzație.

În cazul în care acest schimb se va realiza, Marcus Rashford va ajunge în lotul lui Xavi, în timp ce Raphinha va ajunge pe Old Trafford. Cei doi jucători au început să nu mai fie utilizați din postura de titulari, iar, o schimbare a echipei i-ar putea ajuta să evolueaze mult mai bine.

În momentul de față, Marcus Rashford este cotat la suma de 75 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. De cealaltă parte, brazilianul Raphinha este cotat la 60 de milioane de euro.

Reclamă

Rămâne de văzut însă dacă cele două cluburi se vor înțelege pentru acest schimb. În caz contrar, este greu de crezut că cei de la FC Barceloan vor oferi o sumă de bani pentru transferul lui Rashford, având în vedere că echipa se confruntă cu probleme de ordin financiar.

FC Barcelona l-ar putea deturna pe Radu Drăguşin din drumul spre AC Milan!

FC Barcelona l-ar putea deturna pe Radu Drăguşin din drumul spre AC Milan! Victor Becali a susţinut că echipa catalană poate achita şi 50-60 de milioane de euro dacă îşi doreşte un jucător.

Radu Drăguşin a atras atenţia mai multor echipe în ultima vreme, printre care AC Milan şi Newcastle United.

Reclamă 4 / 0/3

„Drăgușin este într-un moment foarte bun și a crescut foarte mult, se vede și cum arată, nu? (…) Barcelona, dacă vrea, chiar și cu situația asta financiară dezastruoasă, plăteşte. Vor să cumpere un jucător de 50 de milioane, de 60 de milioane, plătesc.

Acum, depinde și de prețul pe care îl cere Genoa pe el (n.r.: pe Drăguşin). Ei (n.r.: cei de la Barcelona) au doi-trei fundași centrali pe care îi urmăresc, își fac socoteala. Se propun jucători, rapoarte. Antrenorul şi directorul sportiv spun”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și