Închide meniul

Fede Valverde, prima reacție după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Alex Baena. Ce spune mijlocaşul lui Real Madrid

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2023, 21:35

Fede Valverde, prima reacție după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Alex Baena. Ce spune mijlocaşul lui Real Madrid

Fede Valverde, prima reacție după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Alex Baena

Federico Valverde și Alex Baena / Profimedia

  • Fede Valverde, prima declaraţie după scandal
  • Soţia lui Fede Valverde şi-a susţinut soţul

Fede Valverde a oferit prima reacţie după incidentul de după Real – Villareal 2-3. În parcare, Fede Valverde l-a lovit cu pumnul în faţă pe Alex Baena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul lui Real Madrid l-ar fi lovit pe Alex Baena după o remarcă a celui din urmă legată de sarcina soţiei lui Valverde.

Fede Valverde, prima reacție după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Alex Baena

În aceste momente, m-am bazat pe sprijinul familiei mele și al oamenilor obișnuiți care mă susțin, familia Real Madrid. Mă simt apreciat și le mulțumesc”, a declarat Fede Valverde, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Alex Baena a depus o plângere la poliţie după incident. Atât Valverde, cât şi Alex Baena au fost audiaţi în acest caz.

Incidentul fusese confirmat oficial de Villareal. „Alex Baena a fost victima unei agresiuni ieri (n.r. sâmbătă) în timp ce se îndrepta spre autocarul echipei după meciul disputat cu Real Madrid pe stadionul Santiago Bernabeu. În faţa acestei situaţii, jucătorul a decis să depună plângere împotriva agresorului la poliţia naţională”, preciza Villarreal într-un comunicat difuzat duminică seară.

Reclamă

Reacţia soţiei lui Valverde după incident

Soţia lui Fede Valverde, Mina Bonino, şi-a apărat soţul după incident. Mina Bonino a sugerat că motivul pentru care a avut loc acest conflict este ceea ce a spus Alex Baena despre sarcina ei.

Imaginați-vă cum este atunci când ai 14 săptămâni de sarcină,iar medicii îți spun că fiul tău nu se va naște, că are trisomie incompatibilă cu viața, că poți lua decizia să întrerupi sarcina sau poți aștepta probele invasive, la care rezultatele vin după mai mult de o lună.

Imaginați-vă că te pregătesc să îți explice că vei da naștere unui copil mort, că recuperarea este rapidă și că în două-trei luni vei putea încerca din nou. Imaginați-vă că pe rețelele sociale mi se transmitea condoleanțe pentru că s-a spus că am pierdut sarcina, chiar dacă nici măcar eu nu știu încă.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginați-vă că din primele zile ale lunii ianuarie și până pe 10 februarie, când au venit rezultatele, stăteam în pat, având grijă de un copil despre care nu știam dacă se va naște. Imaginați-vă ce era în capul meu și ce a trebuit să îndur.

Imaginați-vă toate acestea și apoi, după ce ai trecut peste, ți se spune că profiți de o nenorocire. Mi se rupe inima. Cuvintele dor mai tare decât orice lovitură și nu sunt pregătită să îndur toate aceste lucruri din nou”, a reacţionat pe Twitter Mina Bonino, potrivit sursei citate.

Alex Baena îl acuza pe Valverde de minciună

Alex Baena a negat că a făcut acele afirmaţii şi l-a acuzat de minciună pe Valverde.

Sâmbătă am fost atacat de un coleg la finalul meciului cu Real Madrid. După eveniment, au apărut niște lucruri neadevărate din partea anturajului său, în care eram acuzat că am spus niște lucruri teribile. De atunci, evident, nu au existat dovezi împotriva mea. O situația urâtă a fost folosită pentru a justifica violența.

Există minciuni care dor mai mult decât niște lovituri. Suferința provocată familiei mele este nejustificată și nu poate fi ștearsă. Amenințări, insulte și chiar și mesaje private în care li se dorea moartea.

Ieri am raportat totul poliției. O să lăsăm justiția să-și facă treaba. Acum obiectivul meu este să mă concentrez pe profesia mea și să-mi ajut clubul”, susţinea Alex Baena.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
La Liga • 10 apr., 10:12
Alex Baena a depus plângere la poliție după ce a fost lovit de Fede Valverde, în parcare, după Real Madrid – Villarreal 2-3
Fede Valverde a fost implicat într-un scandal-monstru după Real Madrid - Villarreal 2-3
La Liga • 9 apr., 9:19
Fede Valverde, implicat într-un scandal-monstru după Real Madrid – Villarreal 2-3! Mijlocașul a sărit la bătaie în parcarea stadionului
Federico Valverde şi soţia sa, Mina Bonino
Liga Campionilor • 27 mai, 17:33
Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid: „Mi-aş da soţia pentru trofeu!” + Femeia l-a făcut „K.O.”