Închide meniul

Ferland Mendy poate pleca de la Real Madrid. Destinație surpriză pentru starul francez

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 15:01

Reclamă
Ferland Mendy poate pleca de la Real Madrid. Destinație surpriză pentru starul francez

Ferland Mendy poate pleca de la Real Madrid

Ferland Mendy, într-un meci pentru Real Madrid / Profimediaimages

Ferland Mendy poate pleca de la Real Madrid. Vicecampioana din Spania este foarte aproape să își piardă unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Galacticii” sunt pe cale să mai piardă un jucător în această perioadă de mercato, după ce fotbaliști precum Eden Hazard, Karim Benzema, Marco Asensio, Mariano Diaz sau Antonio Blanco au părăsit lotul madrilenilor.

Ferland Mendy poate pleca de la Real Madrid. Francezul a primit o ofertă din Arabia Saudită

Potrivit informațiilor oferite de calciomercatoweb.it, Ferland Mendy a primit o ofertă din Arabia Saudită. Acesta ar putea fi următorul jucător care alege să își continue cariera în țara arabă. Oficialii lui Real Madrid ar fi primit o ofertă de 30 de milioane de euro pentru fotbalistul de 28 de ani, iar Florentino Perez și-ar fi dat deja acordul ca jucătorul să plece de pe Bernabeu.

Acceptul oficialilor din capitala Spaniei vine și în contextul în care Fran Garcia a revenit la echipă, după aventura de la Rayo Vallecano și poate evolua pe postul pe care plecarea francezului l-ar lăsa vacant.

Ferland Mendy a ajuns la Real Madrid în 2019, atunci când era cumpărat de la Lyon pentru suma de 48 de milioane de euro. În perioada petrecută în tricoul „Los Blancos”, francezul a adunat 133 de partide și a marcat 5 goluri. De asemenea a oferit și 10 pase decisive. În momentul de față este cotat la 25 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În cariera sa, francezul a jucat pentru: PSG, Mantois, Le Havre și Olympique Lyon. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021, atunci când valora suma de 50 de milioane de euro.

Carlo Ancelotti a vorbit despre transferuri înainte ca Real Madrid să debuteze în noul sezon din La Liga. Tehnicianul nu mai are nevoie de noi jucători

La conferința de presă premergătoare partidei cu Athletic Bilbao, Carlo Ancelotti a dezvăluit că nu mai are nevoie de noi jucători, deoarece este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. De asemenea, acesta a vorbit și despre compartimentul defensiv al echipei, care l-a dezamăgit în perioada de pregătire.

„Nu cred că va sosi cineva. Așa cum am spus mereu, sunt foarte mulțumit de această echipă. Am văzut lucruri foarte bune în pre-sezon și toată lumea este foarte entuziasmată.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada de pregătire am marcat multe goluri și ne-am creat multe ocazii, problema a fost defensiva. Ne-a lipsit acuratețea, dar în față suntem foarte buni, avem opțiuni. Joselu este foarte bun în careu, iar Brahim între linii poate oferi soluții”, a declarat italianul, la conferința de presă premergătoare partidei cu Bilbao.

În această vară, Real Madrid a reușit să îi transfere pe Jude Bellingham, Arda Guler și Fran Garcia. De asemenea, madrilenii l-au împrumutat pe Joselu, de la Espanyol și au plătit clubului catalan suma de 500.000 de euro pentru serviciile acestuia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și