Închide meniul

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin: „E un idiot şi un rasist”. Continuă dezvăluirile The Objective

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2024, 11:57

Reclamă
Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin: „E un idiot şi un rasist. Continuă dezvăluirile The Objective

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin - Profimedia Images

Florentino Perez a fost făcut praf de preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, care a folosit cuvinte greu de acceptat pentru orice nivel, dar mai ales dacă vorbim de preşedintele celui mai titrat club din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la „The Objective” continuă dezvăluirile spectaculoase, după ce miercuri au anunţat de deturnarea de fonduri de care sunt acuzaţi Lionel Messi şi Gerard Pique. Cuvintele au apărut la adresa lui Florentino, în contextul apariţiei discuţiei despre Superliga Europei.

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin: „E un idiot şi un rasist”

În 2019, relaţia dintre preşedintele UEFA şi cel al „galacticilor” a început să se strice, totul având legătură cu Superliga Europei, proiect sprijinit de Florentino şi căruia Ceferin i s-a opus vehement. Sursa citată a pus mâna pe o discuţie pe WhatsApp avută între Luis Rubiales, care atunci era preşedintele Federaţiei Spaniole, şi Ceferin.

„Este un idiot şi un rasist”, erau cuvintele defăimătoare folosite de preşedintele UEFA la adresa lui Perez. Discuţia dintre Rubiales şi Ceferin avea loc pe 6 decembrie 2019, o zi în care şeful UEFA făcea şi public nişte declaraţii împotriva planului susţinut de Real Madrid legat de Superliga Europei.

Lionel Messi şi Gerard Pique, în centrul unui scandal uriaş

Lionel Messi şi Gerard Pique se află în centrul unui scandal uriaş. Cei doi i-ar fi cerut lui Luis Rubiales, în timpul pandemiei Covid 19, să găsească o soluţie cu preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, pentru a compensa pierderile salariale cauzate de Covid, potrivit dezvăluirilor The Objective.

Reclamă
Reclamă 4

Marţi, The Objective, din Spania, a publicat o serie de conversaţii scrise şi vocale care ar fi provenit din telefonul fostului preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, şi care ar putea indica o tentativă de deturnare a fondurilor UEFA destinate iniţial RFEF şi un presupus trafic de influenţă.

Documentele arată că, la cererea lui Lionel Messi şi Gerard Piqué, Rubiales, care era în funcţie la acea vreme, l-a contactat pe preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, pentru a găsi o soluţie de compensare a jucătorilor pentru reducerile salariale provocate de pandemia Covid 19, în 2020.

Primele conversaţii ar data din 2 aprilie 2020. Piqué i-ar fi spus lui Rubiales despre îngrijorarea lui Messi în legătură cu reducerea drastică a salariilor propusă de Barcelona pentru a compensa pierderile generate de criza sanitară. Acţionând ca intermediar, preşedintele federaţiei l-a contactat apoi, o oră mai târziu, pe Ceferin pentru a-i sugera să „folosească fondurile UEFA destinate RFEF” pentru a-i compensa pe Messi şi pe anumiţi jucători pentru pierderile financiare suferite.

Reclamă

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 18 iun.

Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO

23:37 18 iun.

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

23:14 18 iun.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal: „Să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost”

23:09 18 iun.

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

22:36 18 iun.

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35 18 iun.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și