Închide meniul

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin: „E un idiot şi un rasist”. Continuă dezvăluirile The Objective

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2024, 11:57

Reclamă
Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin: „E un idiot şi un rasist. Continuă dezvăluirile The Objective

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin - Profimedia Images

Florentino Perez a fost făcut praf de preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, care a folosit cuvinte greu de acceptat pentru orice nivel, dar mai ales dacă vorbim de preşedintele celui mai titrat club din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la „The Objective” continuă dezvăluirile spectaculoase, după ce miercuri au anunţat de deturnarea de fonduri de care sunt acuzaţi Lionel Messi şi Gerard Pique. Cuvintele au apărut la adresa lui Florentino, în contextul apariţiei discuţiei despre Superliga Europei.

Florentino Perez, făcut praf de preşedintele UEFA, Ceferin: „E un idiot şi un rasist”

În 2019, relaţia dintre preşedintele UEFA şi cel al „galacticilor” a început să se strice, totul având legătură cu Superliga Europei, proiect sprijinit de Florentino şi căruia Ceferin i s-a opus vehement. Sursa citată a pus mâna pe o discuţie pe WhatsApp avută între Luis Rubiales, care atunci era preşedintele Federaţiei Spaniole, şi Ceferin.

„Este un idiot şi un rasist”, erau cuvintele defăimătoare folosite de preşedintele UEFA la adresa lui Perez. Discuţia dintre Rubiales şi Ceferin avea loc pe 6 decembrie 2019, o zi în care şeful UEFA făcea şi public nişte declaraţii împotriva planului susţinut de Real Madrid legat de Superliga Europei.

Lionel Messi şi Gerard Pique, în centrul unui scandal uriaş

Lionel Messi şi Gerard Pique se află în centrul unui scandal uriaş. Cei doi i-ar fi cerut lui Luis Rubiales, în timpul pandemiei Covid 19, să găsească o soluţie cu preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, pentru a compensa pierderile salariale cauzate de Covid, potrivit dezvăluirilor The Objective.

Reclamă
Reclamă 4

Marţi, The Objective, din Spania, a publicat o serie de conversaţii scrise şi vocale care ar fi provenit din telefonul fostului preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, şi care ar putea indica o tentativă de deturnare a fondurilor UEFA destinate iniţial RFEF şi un presupus trafic de influenţă.

Documentele arată că, la cererea lui Lionel Messi şi Gerard Piqué, Rubiales, care era în funcţie la acea vreme, l-a contactat pe preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, pentru a găsi o soluţie de compensare a jucătorilor pentru reducerile salariale provocate de pandemia Covid 19, în 2020.

Primele conversaţii ar data din 2 aprilie 2020. Piqué i-ar fi spus lui Rubiales despre îngrijorarea lui Messi în legătură cu reducerea drastică a salariilor propusă de Barcelona pentru a compensa pierderile generate de criza sanitară. Acţionând ca intermediar, preşedintele federaţiei l-a contactat apoi, o oră mai târziu, pe Ceferin pentru a-i sugera să „folosească fondurile UEFA destinate RFEF” pentru a-i compensa pe Messi şi pe anumiţi jucători pentru pierderile financiare suferite.

Reclamă

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57 15 iun.

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56 15 iun.

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21 15 iun.

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și