Închide meniul

Gareth Bale va semna cu Los Angeles FC, după 9 ani la Real Madrid. Anunțul făcut de Fabrizio Romano

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 18:34

Gareth Bale va semna cu Los Angeles FC, după 9 ani la Real Madrid. Anunțul făcut de Fabrizio Romano

Gareth Bale semnează cu Los Angeles FC

Gareth Bale, după finala Champions League Liverpool - Real Madrid 0-1 / Profimedia

Gareth Bale își încheie oficial aventura la Real Madrid și va semna cu Los Angeles FC, a anunțat celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale a ajuns la Real Madrid în 2013, când Florentino Perez l-a luat de la Tottenham pentru nu mai puțin de 101 milioane de euro.

Gareth Bale va semna cu Los Angeles FC, după 9 ani la Real Madrid

Fabrizio Romano anunță că Gareth Bale va semna cu Los Angeles FC din postura de jucător liber de contract. Înțelegerea galezului cu formația din MLS e valabilă până în iunie 2023.

Los Angeles FC l-a semnat recent și pe Giorgio Chiellini, de la Juventus.

Reclamă

258 de meciuri, 106 goluri și 67 de assist-uri sunt cifrele lui Gareth Bale la Real Madrid. Galezul e al doilea cel mai scump transfer din istoria „galacticilor”, după Eden Hazard, care a costat 115 milioane de euro, venit de la Chelsea, în 2019.

Bale a anunțat încă de la 1 iunie că o va părăsi pe Real Madrid în această vară.

Gareth Bale: „A fost o onoare!”

Marele fotbalist a postat o scrisoare emoţionantă pentru fani, coechipierii săi şi conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Scriu acest mesaj pentru a le mulţumi colegilor, trecuţi şi prezenţi, antrenorilor, mebrilor din staff şi suporterilor care m-au susţinut. Am ajuns aici acum 9 ani şi mi-am îndeplinit visul de a juca la Real Madrid. Să port kitul, să port emblema, să joc pe Santiago Bernabeu, să câştig trofee şi să fiu parte din istoria acestui club. Visul meu a devenit realitate.

A fost o experienţă incredibilă şi nu o voi uita. Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Florentino Perez pentru oportunitatea de a juca la acest club. Am creat momente care vor fi întotdeauna în istoria acestui club. A fost o onoare. Vă mulţumesc! Hala Madrid!”, a transmis Gareth Bale.

Gareth Bale nu își va mai găsea locul la Real Madrid

În perioada petrecută în Spania, Bale a câştigat cinci trofee UEFA Champions League, trei titluri în La Liga, trei Supercupe ale Europei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Performanțele uriașe obținute de Gareth Bale în ultimii ani au fost umbrite de perioada nefastă pe care a traversat-o la Real Madrid. Jucătorul galez jucase doar șapte partide pentru Real Madrid în ultima stagiune, în toate competițiile, și a înscris un singur gol.

Recomandări
  • Gareth Bale pleacă de la Real Madrid
  • Galezul semnează cu Los Angeles FC

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și