Închide meniul

Gavi este dorit insistent de Chelsea! Agentul mijlocașului negociază transferul. Lovitură uriașă pentru Barcelona

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 11:24 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 14:28

Gavi este dorit insistent de Chelsea! Agentul mijlocașului negociază transferul. Lovitură uriașă pentru Barcelona

Gavi este dorit insistent de Chelsea

Gavi / Profimedia

Gavi este dorit insistent de Chelsea! Agentul mijlocașului negociază transferul în Premier League, iar clubul londonez este aproape să reușească un nou transfer de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși traversează un sezon foarte modest, Chelsea a transferat în perioada de iarnă nume foarte importante precum Enzo Fernandez sau Joao Felix.

Gavi este dorit insistent de Chelsea! Agentul mijlocașului negociază transferul. Lovitură uriașă pentru Barcelona

Chelsea a început demersurile pentru transferul tânărului internaţional spaniol Gavi (18 ani) de la Barcelona, anunţă AGERPRES.

Conform cotidianului AS, oficiali ai grupării de pe Stamford Bridge s-au întâlnit cu agentul lui Gavi, în urmă cu trei săptămâni la Madrid. Directorul sportiv al londonezilor, Christopher Vivell, a ţinut să-i aducă la cunoştinţă jucătorului dorinţa sa de a-l recruta, precum şi locul pe care îl va ocupa în ambiţiosul proiect al noului proprietar şi preşedinte al clubului Chelsea, Todd Boehly, explică ziarul iberic.

Contractul lui Gavi cu Barcelona a fost prelungit anul trecut în septembrie până la 30 iunie 2026, la insistenţele antrenorului Xavi Hernandez, însă clubul catalan nu a fost autorizat de Liga spaniolă să valideze noul acord din cauza depăşirii plafonului masei salariale. Dacă o primă decizie a justiţiei a dat câştig de cauză clubului FC Barcelona, La Liga a făcut apel împotriva acestui prim verdict.

Reclamă

În aşteptarea unei decizii finale a justiţiei în acest caz, Chelsea vrea să profite de situaţie şi să încerce să-l convingă pe Gavi să accepte o mutare în Premier League. Eventuala angajare a fostului selecţioner spaniol Luis Enrique, în lunile următoare, ar putea reprezenta un mare avantaj pentru clubul londonez în acest demers.

Gavi a fost promovat la echipa mare a Barcelonei în vara lui 2021, după ce a impresionat la echipele de juniori. Din momentul debutului său pe Camp Nou, tânărul mijlocaș a crescut de la meci la meci, devenind unul dintre cei mai importanți jucători ai catalanilor. În prezent, cota sa de piață este de 90 de milioane de euro.

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui Manchester City a atins o bornă impresionantă. Erling Haaland, o nouă „dublă” pentru „cetățeni”

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui City a atins o bornă impresionantă în duelul cu Southampton. Erling Haaland a făcut și el spectacol, reușind o „dublă”.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City continuă lupta pentru titlu în Premier League, iar Kevin de Bruyne și Erling Haaland s-au dovedit a fi din nou unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai „cetățenilor”

În minutul 45 al întâlnirii cu Southampton, Kevin de Bruyne i-a oferit un nou assist lui Erling Haaland și a scris istorie în Premier League. Concret, mijlocașul belgian a devenit numai al cincilea fotbalist din istoria campionatului englez care a reușit să ofere cel puțin 100 de assisturi.

Superstarul belgian a avut însă nevoie de cele mai puține meciuri dintre ceilalți fotbaliști de pe această listă, scoțând în evidență eficacitatea elevului lui Pep Guardiola. Mai mult decât atât, Kevin De Bruyne i-a oferit 7 pase de gol lui Erling Haaland în acest sezon, stabilind un record între doi fotbaliști de-ai lui Manchester City.

Recomandări
  • Gavi este dorit insistent de Chelsea
  • Agentul mijlocașului negociază transferul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și