Închide meniul

Gerard Pique, gest superb la ultimul meci pe Camp Nou! Ce a făcut fundașul în Barcelona – Almeria

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 22:30 / Actualizat: 5 noiembrie 2022, 23:55

Gerard Pique, gest superb la ultimul meci pe Camp Nou! Ce a făcut fundașul în Barcelona – Almeria

Gerard Pique, gest superb la ultimul meci din carieră

Gerard Pique, în meciul Barcelona - Almeria / Profimedia

Gerard Pique a făcut un gest superb la ultimul meci pe Camp Nou. Fundașul catalanilor a impresionat pe toată lumea în Barcelona – Almeria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a beneficiat pe un penalty în partida cu Almeria, în minutul 7, iar toți ochii au ațintiți pe Gerard Pique, care ar fi avut șansa să înscrie la ultimul său meci din carieră.

Gerard Pique, gest superb la ultimul meci pe Camp Nou

Fundașul Barcelonei i-a făcut însă semn lui Robert Lewandowski să execute penalty-ul. Din păcate pentru catalani, polonezul a ratat.

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Fundașul Barcelonei a făcut anunțul momentului în lumea fotbalului, joi seară.

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Reclamă

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Suma uriaşă la care a renunţat Gerard Pique

Suma uriaşă la care a renunţat Gerard Pique, atunci când şi-a anunţat retragerea, a fost dezvăluită de spaniolii de la Marca. Şi Barcelona va câştiga mulţi bani, după ce nu îi va mai plăti salariul.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, după ce şi-a anunţat oficial retragerea de pe o zi pe altă, fundaşul central de 35 de ani nu i-a cerut preşedintelui Joan Laporta decât salariile din primele luni ale sezonului, renunţând total la contractul care se întindea până la finalul lui 2024.

Astfel, ibericii au calculat că Pique a renunţat la aproape 25 de milioane de euro, pe care i-ar fi câştigat dacă rezista în postura de rezervă a catalanilor până la finalul stagiunii viitoare. Nu a fost cazul orgoliosului Pique.

Pique, arătat cu degetul pentru eliminarea Barcelonei din Champions League

Pe de altă parte, acesta i-a făcut şi un bine Barcelonei, care economiseşte salariul brut al campionului mondial şi european, care ajunge la un total de 50 de milioane de euro. O sumă uriaşă, mai ales pentru un club care a trecut prin mari probleme financiare.

Gerard Pique a decis să se retragă după meciul de pe Meazza cu Inter (0-1), care a contat aproape decisiv la eliminarea catalanilor din grupele Champions League. Fanii blaugrana l-au criticat dur după greşeala uriaşă care a dus la marcarea singurului gol al partidei.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și