Închide meniul
VIDEO

Gerard Pique, aclamat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou! Fundașul Barcelonei a izbucnit în plâns! Discurs copleşitor: „M-am născut aici şi voi muri aici!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 0:04

Gerard Pique, aclamat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou! Fundașul Barcelonei a izbucnit în plâns! Discurs copleşitor: „M-am născut aici şi voi muri aici!

Gerard Pique, omagiat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou

Gerard Pique, la ultimul meci pe Camp Nou / Profimedia

Gerard Pique a fost omagiat de 90.000 de fani la ultimul său meci pe Camp Nou și a izbucnit în lacrimi. Fundașul Barcelonei a fost copleșit de emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique a anunțat în cursul săptămânii că își va agăța ghetele în cui. Partida cu Almeria, 2-0, a fost ultima pentru el pe Camp Nou. Fundașul de 35 de ani a fost căpitan și a purtat banderola de căpitan.

Gerard Pique, omagiat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou

Update: La finalul partidei, Gerard Pique a ‘inut un discurs pe stadionul pe care a scris istorie.

„În primul rând, mulțumesc tuturor colegilor mei, personalului, oamenilor din club, tuturor celor care ne ajută în fiecare zi să facem totul mai ușor. În viață, când îmbătrânești, uneori să vrei e să te lași. O relație de atâta dragoste, de atâta pasiune, cred că era timpul să ne lase un spațiu, să ne dea aer, și sunt convins că în viitor voi fi din nou aici. Acesta nu este un rămas bun, am plecat cu ani în urmă și apoi m-am întors. M-am născut aici și voi muri aici. Visca Barça„, a fost discursul lui Pique pe stadion.

Xavi i-a oferit momentul de glorie lui Gerard Pique în minutul 84, când l-a scos din teren, moment în care întregul Camp Nou s-a ridicat în picioare și l-a omagiat pe legendarul fundaș.

Reclamă

Pique nu și-a mai putut stăpânii emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Și Xavi a plâns când s-a îmbrățișat cu fostul său coechipier. Pique s-a îmbrățisat cu toți jucătorii și oamenii din staff-ul Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii Barcelonei au purtat tricouri speciale, care să marcheze retragerea lui Pique. Pe pieptul catalanilor a fost inscripționat mesajul „Sempr3” („pentru totdeauna”), referire la numărul 3, purtat de Pique de-a lungul întregii cariere la Barcelona.

Barcelona a câștigat cu 2-0 împotriva celor de la Almeria și a urcat provizoriu pe primul loc în La Liga, până la meciul lui Real Madrid.

Cariera colosală a lui Gerard Pique

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Suma uriaşă la care a renunţat Gerard Pique

Suma uriaşă la care a renunţat Gerard Pique, atunci când şi-a anunţat retragerea, a fost dezvăluită de spaniolii de la Marca. Şi Barcelona va câştiga mulţi bani, după ce nu îi va mai plăti salariul.

Reclamă

Astfel, după ce şi-a anunţat oficial retragerea de pe o zi pe altă, fundaşul central de 35 de ani nu i-a cerut preşedintelui Joan Laporta decât salariile din primele luni ale sezonului, renunţând total la contractul care se întindea până la finalul lui 2024.

Astfel, ibericii au calculat că Pique a renunţat la aproape 25 de milioane de euro, pe care i-ar fi câştigat dacă rezista în postura de rezervă a catalanilor până la finalul stagiunii viitoare. Nu a fost cazul orgoliosului Pique.

 

Recomandări
  • Gerard Pique, omagiat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou
  • Fundașul Barcelonei a izbucnit în lacrimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și