Închide meniul

Hansi Flick, prezentat oficial la FC Barcelona! Mesajul clubului catalan

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 15:34

Reclamă
Hansi Flick, prezentat oficial la FC Barcelona! Mesajul clubului catalan

Hansi Flick, prezentat oficial la FC Barcelona! Mesajul clubului catalan

Hansi Flick / Profimedia Images

Hansi Flick a fost prezentat oficial la FC Barcelona! Antrenorul german l-a înlocuit pe Xavi, care a pregătit echipa în sezonul precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E momentul nostru. Flick e aici”, a transmis Barcelona, pe rețelele sociale.

Hansi Flick, prezentat oficial la FC Barcelona! Mesajul clubului catalan

Hansi Flick ar urma să aibă un salariu de 3 milioane de euro anual. Xavi, pe care l-a înlocuit, câştiga 11 milioane de euro pe sezon la Barcelona.

FC Barcelona şi Hansi Flick au ajuns la un acord pentru ca germanul să devină antrenorul primei echipe masculine de fotbal până la 30 iunie 2026”, a transmis FC Barcelona şi pe site-ul ei oficial.

Tehnicianul a semnat contractul la sediul clubului. Alături de el au fost preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta şi prim-vicepreşedintele responsabil cu zona sportivă, Rafa Yuste. Totodată, a fost prezent şi directorul sportiv al clubului, Anderson Luís de Souza, Deco, relatează news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Flick, care nu a mai condus o echipă de când a fost demis din funcţia de selecţioner al Germaniei în septembrie 2023, va avea misiunea de a relansa FC Barcelona, care nu a reuşit să câştige niciun trofeu în acest sezon sub conducerea lui Xavi Hernandez, demis vineri.

„Voi fi doar un suporter, în tribune” Xavi, mesaj emoționant pentru fani înainte de ultimul meci la Barcelona!

Xavi a transmis un mesaj emoționant pentru fani înainte de ultimul meci la Barcelona! Tehnicianul a vorbit despre plecarea de la echipă și a avut un mesaj și pentru conducere.

Oficialii celor de la FC Barcelona anunțau anterior că Xavi va pleca de la echipă la finalul actualului sezon competițional.

Reclamă

După anunțul făcut de club, Xavi le-a mulțumit suporterilor pentru clipele frumoase petrecute împreună, la meciurile Barcelonei.

Totodată, antrenorul le-a mulțumit și oamenilor din conducere, chiar dacă aceștia au luat decizia de a schimba antrenorul echipei, la finalul sezonului. Meciul Sevilla – FC Barcelona 1-2 a fost ultimul al lui Xavi pe banca Barcelonei.

„Înainte de a fi jucător sau antrenor, sunt fan Barcelona”

„Dragi prieteni, duminică mandatul meu de pe banca lui Barça se va încheia. Nu este niciodată ușor să părăsești clubul vieții tale, dar sunt foarte mândru, după doi ani și jumătate în fruntea unui vestiar care a fost ca o a doua familie.

Vreau să mulțumesc suporterilor pentru sprijin și afecțiune, care mi-au fost mereu alături și mi-au arătat mereu aceeași dragoste ca și în cariera mea de fotbalist.

De duminică voi fi doar un suporter în tribune, fie acum pe Stadionul Olimpic, fie peste câteva luni pe Noul Camp Nou. Pentru că înainte de a fi jucător sau antrenor, sunt fan Barcelona și vreau doar ce este mai bun pentru clubul vieții mele.

Am lucrat cu un grup grozav de jucători și cu un personal extraordinar. Datorită tuturor ne-am atins obiectivele propuse, culminând anul trecut cu o Ligă și o Supercupă. În acest sezon, lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit, dar am contribuit la creșterea unei noi generații de tineri fotbaliști din La Masia care inspiră toți fanii Barcelonei.

Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Fanilor, jucătorilor, personalului, angajaților clubului, Președintelui, Consiliului Directorilor, directorilor sportivi, presei și tuturor celor cu care am împărtășit călătoria în aceste două sezoane și jumătate.

Urez toate cele bune clubului pe care îl port în suflet. Trăiască Barça”, a spus Xavi, citat de Fabrizio Romano.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și