Închide meniul
Foto

Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves – Las Palmas 0-1! Imagini incredibile surprinse de camerele TV

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 17:25

Reclamă
Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves – Las Palmas 0-1! Imagini incredibile surprinse de camerele TV

Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves - Las Palmas 0-1

Captură Digisport

Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves – Las Palmas 0-1. Fiul lui Gică Hagi a fost extrem de nemulţumit în momentul în care a fost schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular în partida pe care echipa sa a pierdut-o pe teren propriu cu Las Palmas, scor 0-1.

Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves – Las Palmas 0-1

În minutul 63, Ianis Hagi a fost scos de pe teren de antrenorul Luis Garcia şi înlocuit cu Benavidez. Internaţionalul român a fost extrem de nervos în timpul schimbării, iar camerele TV l-au surprins în timp ce înjura în limba română.

Pentru evoluţia sa, Ianis Hagi a primit nota 7.3 din partea celor de la sofascore.ro.

Ianis Hagi, analizat de un viitor adversar de la EURO 2024: „Nu e la fel de bun ca tatăl lui! Greu de depăşit!”

Ianis Hagi a fost analizat de un viitor adversar de la EURO 2024. Patrik Hrosovsky, jucătorul naţionalei Slovaciei, a oferit declaraţii despre internaţionalul român, mărturisind că acesta nu se apropie de nivelul tatălui lui, Gică Hagi.

Reclamă

România a fost repartizată în Grupa E de la EURO 204. „Tricolorii” se vor duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina).

Patrik Hrosovsky, jucător cu 53 de meciuri în naţionala Slovaciei, a declarat că a fost coleg la Genk, o scurtă perioadă de timp, cu Ianis Hagi. Internaţionalul slovac a declarat că a vorbit cu fiul „Regelui” înainte de tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, mărturisindu-i că vrea să joace contra lui la turneul final de anul viitor.

„La Genk am fost coleg o scurtă perioadă cu Ianis Hagi, fiul faimosului Gheorghe, care este un jucător important la echipa lor națională. Înainte de tragere i-am scris lui Ianis că poate ne vom vedea la EURO și vom juca unul împotriva celuilalt.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că și românii au o echipă interesantă. Probabil că Ianis nu este la fel de bun precum tatăl său, care a ridicat foarte sus standardele și e foarte greu de depășit. Totuși, Ianis e un mare talent și se vede că a luat multe de la tatăl său.

E un fotbalist excelent. Îmi amintesc că la un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul, iar ambele au fost transformate”, a declarat internaţionalul slovac, conform sport.aktuality.sk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și