Închide meniul

Ianis Hagi, analizat de un viitor adversar de la EURO 2024: „Nu e la fel de bun ca tatăl lui! Greu de depăşit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 13:28

Ianis Hagi, analizat de un viitor adversar de la EURO 2024: „Nu e la fel de bun ca tatăl lui! Greu de depăşit!

Ianis Hagi, analizat de un viitor adversar de la EURO 2024

Ianis Hagi, la finalul meciului cu Elveţia, de pe Arena Naţională/ Profimedia

Ianis Hagi a fost analizat de un viitor adversar de la EURO 2024. Patrik Hrosovsky, jucătorul naţionalei Slovaciei, a oferit declaraţii despre internaţionalul român, mărturisind că acesta nu se apropie de nivelul tatălui lui, Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E de la EURO 204. „Tricolorii” se vor duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina).

Ianis Hagi, analizat de un viitor adversar de la EURO 2024

Patrik Hrosovsky, jucător cu 53 de meciuri în naţionala Slovaciei, a declarat că a fost coleg la Genk, o scurtă perioadă de timp, cu Ianis Hagi. Internaţionalul slovac a declarat că a vorbit cu fiul „Regelui” înainte de tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, mărturisindu-i că vrea să joace contra lui la turneul final de anul viitor.

Mijlocaşul slovac a mai declarat că Ianis Hagi este un fotbalist excelent, însă nu la fel cum a fost tatăl lui, despre care susţine că a ridicat standardele foarte sus. Hrosovsky susţine însă că Ianis a moştenit unele calităţi de la „Rege”.

„La Genk am fost coleg o scurtă perioadă cu Ianis Hagi, fiul faimosului Gheorghe, care este un jucător important la echipa lor națională. Înainte de tragere i-am scris lui Ianis că poate ne vom vedea la EURO și vom juca unul împotriva celuilalt.

Reclamă

Cred că și românii au o echipă interesantă. Probabil că Ianis nu este la fel de bun precum tatăl său, care a ridicat foarte sus standardele și e foarte greu de depășit. Totuși, Ianis e un mare talent și se vede că a luat multe de la tatăl său.

E un fotbalist excelent. Îmi amintesc că la un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul, iar ambele au fost transformate”, a declarat internaţionalul slovac, conform sport.aktuality.sk.

Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Anghel Iordănescu a lansat un avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Fostul selecţioner a dezvăluit că mijlocaşul lui Deportivo Alaves riscă să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă Ianis Hagi sau Florinel Coman ar putea fi chemaţi chiar dacă nu joacă meci de meci, Anghel Iordănescu a răbufnit. I-a cerut lui Edi Iordănescu să nu repete greşelile pe care el le-a făcut în trecut.

„Stai acasă! Mi-aș permite, dar nu mai spun că intru în conflict cu selecționerul. Să nu facă eroarea pe care am făcut-o eu la Euro. Să-l întrebați pe el. Una capitală. Nu mă întrebați, că nu răspund.

(Păi, Ianis Hagi să spunem că e rezervă. Nu-l chemi la Euro?) Acasă! Nu poți să joci, hai să lămurim lucrurile. Fotbalul nostru suferă din punct de vedere fizic, al angajamentului, fotbalul nostru mai suferă prin ritmul de joc. Prin viteza de joc, dacă și așa suntem o nație care nu prea ne convine angajamentul și agresivitatea, determinarea adversarului, atunci cum poți să faci față la un campionat european dacă tu nu ești în ritm, pregătit, nu ai jocuri în picioare„, a răbufnit fostul selecţioner al României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și