Închide meniul

Ianis Hagi, în La Liga! Românul ajunge luni în Spania pentru a semna contractul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 8:57

Ianis Hagi, în La Liga! Românul ajunge luni în Spania pentru a semna contractul

Ianis Hagi, în La Liga

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi este la un pas de La Liga. Spaniolii de la relevo.com susţin că Alaves este echipa care se va întări cu serviciile mijlocaşului de 24 de ani, care mai este dorit şi de alte cluburi cunoscute din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alaves a luat deja legătura cu Rangers şi i-a anunţat pe scoţieni că vrea un împrumut al fiului lui Gică Hagi, fără o opţiune de cumpărare definitivă. Jurnalistul Matteo Moretto susţine că Ianis va călători în Spania, luni, pentru a semna noul contract.

Ianis Hagi, în La Liga

Rangers a acceptat varianta împrumutului, mai ales că pentru Ianis Hagi un transfer în La Liga este cea mai bună variantă a acestui moment. Asta chiar dacă echipe precum Maccabi Tel-Aviv sau Trabzonspor erau dispuse să plătească pentru un eventual transfer.

În această vară, Ianis Hagi a mai fost pe „radarul” unor echipe precum Trabzonspor, Celta Vigo sau Galatasaray. În cele din urmă, internaţionalul român este foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Maccabi Tel Aviv, şi drept urmare, ar putea evolua în grupele Conference League.

Reclamă

Antrenorul lui Rangers, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Ianis Hagi, după ce acesta s-a declarat nemulţumit de faptul că nu prinde suficiente minute la trupa scoţiană.

„A fost multă agitație cu situația lui Ianis săptămână trecută, așa că am avut o discuție pe care era logic să o avem. El a stat departe de teren un an și noi avem mulți jucători pentru pozițiile pe care el le poate acoperi.

El a vrut să știe dacă va fi un jucător de bază. S-a antrenat bine și, când a jucat, cred că a făcut-o bine, însă recent concurenții săi pe post s-au descurcat excelent.

Reclamă 4 / 0/3

Abdallah, Rabii, Danilo, Dessers și Lammers au marcat. Avem mulți jucători pentru posturile din ofensivă, mai sunt Kemar, Tom Lawrance și Cantwell.

A fost o conversație logică despre minutele pe care le-ar primi și anumite garanții în această privință. Vom vedea. Trebuie să fie decizia corectă pentru Ianis”, a declarat Micahel Beale, conform presei din Scoţia.

Jucătorul de 24 de ani cotat la 4 milioane de euro a fost folosit în acest debut de sezon doar 35 de minute în toate competiţiile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și