Închide meniul

Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves! Nota primită de fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 19:42

Reclamă
Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves! Nota primită de fiul „Regelui

Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia

Ianis Hagi a fost integralist la ultimul meci la Alaves. Fiul „Regelui” a fost titularizat în remiza cu Las Palmas, scor 1-1, din ultima etapă a campionatului spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a încheiat astfel împrumutul la Alaves. Fiul „Regelui” va reveni la Rangers, echipă cu care se află sub contract. Scoţienii au anunţat deja însă că internaţionalul român va fi cedat la o altă echipă şi nu va evolua la formaţia de pe Ibrox, în sezonul viitor.

Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves

Ianis Hagi a bifat al doilea meci ca titular la Alaves, în ultimele trei runde disputate. Fiul „Regelui” a avut o evoluţie bună în remiza cu Las Palmas, având 34 de atingeri de balon, iar 14 din cele 19 pase încercate au fost reuşite. Totodată, internaţionalul român a încasat şi un cartonaş galben, în prima repriză.

Graţie evoluţiei din duelul din ultima etapă, Ianis Hagi a primit nota şapte, din partea specialiştilor de la sofascore.ro. Cel mai bine notat jucător a fost mijlocaşul Giuliano Simeone şi portarul Jesus Owono, ambii primind nota 7,4.

După meciul cu Las Palmas, Ianis Hagi va reveni în ţară, pentru a începe pregătirile alături de echipa naţională. Internaţionalul român a fost convocat de Edi Iordănescu în lotul preliminar pentru EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Până la turneul final din Germania, „tricolorii” vor disputa două partide de pregătire, cu Bulgaria şi Liechtenstein. Duelul cu Liechtenstein, programat pe 7 iunie, se va disputa în Ghencea şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi. Presa din Turcia anunţă că formaţia din Istanbul nu şi-a luat gândul de la fiul „Regelui” şi e gata să-i facă o ofertă oficială lui Rangers, pentru a obţine semnătura sa.

Turcii de la fanatik.com.tr au oferit noi detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceştia notează că internaţionalul român urmează să se despartă de Rangers, iar Galatasaray este pe urmele sale.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când turcii anunţă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, după ce s-a zvonit acest fapt şi în urmă cu câteva luni. Sursa citată anterior mai menţionează că Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, îşi face planurile pentru sezonul următor, iar pe lista de transferuri este şi fiul „Regelui”, care a scris istorie la Galatasaray.

„Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferl talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, notează sursa menţionată mai sus, care titrează: „Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis”.

Şi scoţienii au analizat posibila mutare a lui Ianis Hagi la Gaatasaray, şi au confirmat faptul că românul nu este pe placul actualului manager al formaţiei de pe Ibrox, Pgilippe Clement, astfel că se va despărţi de scoţieni: „Clement nu-l consideră e român ca fiind parte din planurile sale din următoarea campanie, astfel că îi anunţă pe cei de la Galatasaray că este disponibil”, au transmis scoţienii de la ibroxnews.com.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și