Închide meniul

Ilkay Gundogan, prezentat oficial la Barcelona! Clazua colosală pusă de catalani în contractul mijlocașului

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 11:39

Reclamă
Ilkay Gundogan, prezentat oficial la Barcelona! Clazua colosală pusă de catalani în contractul mijlocașului

Ilkay Gundogan, prezentat oficial la Barcelona

Ilkay Gundogan e noul jucător al Barcelonei/ Twitter Fabrizio Romano

Ilkay Gundogan a fost prezentat oficial la Barcelona. Mijlocașul german de 32 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract cu clubul catalan. Acesta s-a despărțit de Manchester City, după șapte ani petrecuți pe Etihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilkay Gundogan a semnat cu Barcelona în această vară, după ce în sezonul trecut a reușit tripla istorică alături de Manchester City.

Ilkay Gundogan, prezentat oficial la Barcelona

Anunțul că Ilkay Gundogan este noul jucător al Barcelonei a fost făcut pe site-ul oficial al clubului blaugrana.

Mijlocașul german a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Barcelona. Gundogan are o clauza de reziliere a înțelegerii de 400 de milioane de euro, anunță Fabrizio Romano.

Reclamă

De asemenea, jurnalistul italian mai menționează faptul că Gundogan a ales să semneze cu Barcelona, deși Manchester City a făcut eforturi pentru ca mijlocașul să rămână în continuare pe Etihad.

În sezonul trecut, Ilkay Gundogan a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Manchester City. Germanul a bifat 51 de meciuri pentru „cetățeni”, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere șapte asisst-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona vrea să-l transfere și pe Vitor Roque

Barcelona urmează să plătească suma considerabilă de 40 de milioane de euro, în schimbul atacantului în vârstă de 18 ani, Vitor Roque.

Roque este un atacant brazilian în vârstă de 18 ani, care a evoluat în ultimul sezon la Atletico Paranaense, în prima ligă din Brazilia. Deco, directorul sportiv al clubului de pe Camp Nou, se pare că a avut un rol decisiv în privinţa transferului tânărului jucător la Barcelona.

Deşi toate detaliile au fost puse la punct, transferul lui Roque nu va fi oficializat până când Barcelona nu îşi va reduce masa salarială, pentru a-l putea înregistra pe brazilian.

Vitor Roque se pare că va semna un contract valabil pe cinci sezoane cu Barcelona, catalanii plătind în schimbul său suma de 40 de milioane de euro.

Sursa citată mai sus susţine că Vitor Roque poate deveni înlocuitorul perfect al lui Robert Lewandowski, în următoarele sezoane.

Barcelona a pus o clauză de 400 de milioane de euro unui tânăr de 18 ani

Barcelona a pus o clauză de 400 de milioane de euro unui tânăr de 18 ani. Mikayil Faye a fost transferat de catalani de la NK Kustosija, formaţie din liga secundă din Croaţia.

Tânărul de 18 ani din Senegal a impresionat în prima jumătate a anului, iar catalanii îl vor aduce pe Camp Nou din această vară.

Reclamă

Mai mult, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Faye va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro, o sumă uriaşă ţinând cont de faptul că vorbim de un tânăr de 18 ani transferat din al doilea eşalon fotbalistic din Croaţia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și