Închide meniul

Impresarul lui Robert Lewandowski a finalizat acordul cu Barcelona! Anunțul făcut de presa germană

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 mai 2022, 16:57

Impresarul lui Robert Lewandowski a finalizat acordul cu Barcelona! Anunțul făcut de presa germană

Robert Lewandowski e principala țintă a Barcelonei pentru postul de atacant

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern Munchen / Profimedia

Impresarul lui Robert Lewandowski s-a înțeles cu Barcelona. Catalanii sunt tot mai aproape să-l transfere pe golgheterul polonez de la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă presa germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, citat de Agerpres, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Impresarul lui Robert Lewandowski a finalizat acordul cu Barcelona

Golgheterul polonez, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern Munchen, după ce a evoluat anterior la o altă grupare din Bundesliga, Borussia Dortmund. Contractul său cu campioana en titre a Germaniei expiră în iunie 2023.

Ziarul german Bild a anunţat vineri că oficialii lui Bayern ar fi de acord să se despartă de Lewandowski pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Reclamă

Preşedintele clubului bavarez, Herbert Heiner, a declarat, însă, în cursul acestei săptămâni, că Robert Lewandowski are un contract valabil încă un an şi trebuie să-l respecte.

Xavi, nervos după ce a ratat transferul lui Erling Haaland

Barcelona se reorientează asupra lui Lewandowski după ce a ratat transferul mult mai tânărului Erling Haaland, plecat de la Borussia Dortmund la Manchester City.

Campioana Angliei va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland, iar Xavi anunţă că Barcelona nu se poate lupta cu granzii Europei pe piaţa transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

„E o ruşine că nu am putut să concurăm!”, este anunţul categoric făcut de Xavi, citat de Marca.

Manchester City va plăti 60 de milioane de euro + 10 milioane de euro sub formă de bonusuri pentru Erling Haaland. Norvegianul va încasa 40 de milioane de euro pe an în salarii pe parcursul a cinci ani.

Sunt și plăți de comisioane: 30 de milioane de euro pentru tatăl lui Haaland, Alf-Inge, și 50 de milioane de euro pentru firma de impresari care îl reprezintă pe norvegian, care era condusă de regretatul Mino Raiola.

În total și, transferul lui Haaland la Manchester City va totaliza aproximativ 350 milioane de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și