Închide meniul

Jude Bellingham a ajuns la performanța lui Cristiano Ronaldo. Ce a reușit starul de la Real Madrid

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 23:36

Reclamă
Jude Bellingham a ajuns la performanța lui Cristiano Ronaldo. Ce a reușit starul de la Real Madrid

Jude Bellingham a ajuns la performanța lui Cristiano Ronaldo

Jude Bellingham, în tricoul celor de la Real Madrid / Profimediaimages

Jude Bellingham a ajuns la performanța lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul englez a reușit să marcheze în primele două etape din noul sezon de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a ajuns la Real Madrid în această perioadă de mercato, după ce a fost cumpărat de la Borussia Dortmund pentru suma de 103 milioane de euro. Acesta s-a impus rapid în echipa lui Carlo Ancelotti și a devenit un om de bază din lotul „galacticilor”.

Jude Bellingham a ajuns la performanța lui Cristiano Ronaldo. Mijlocașul, 3 goluri în 2 partide pentru Real Madrid

Odată cu „dubla” marcată în meciul cu Almeira, care a contat pentru etapa a 2-a din La Liga, Jude Bellingham a ajuns la o performanță care a fost atinsă, în trecut, de către Cristiano Ronaldo, jucător care este legitimat, în prezent, la Al-Nassr, în Arabia Saudită.

Concret, mijlocașul englez a devenit primul fotbalist, după starul lusitan, care a marcat în primele două meciuri oficiale pentru Real Madrid. Acesta a înscris un gol în partida cu Athletic Bilbao și a reușit o „dublă” împotriva celor de la Almeira.

Reclamă

În partida din etapa a 2-a din La Liga, Almeira a deschis rapid scorul, încă din minutul 3, grație reușitei lui Arribas. Totuși, Jude Bellingham a restabilit egalitatea în minutul 19. De asemenea, acesta a marcat și în minutul 60, după ce a primit o centrare excelentă în careu. Acesta a înscris printr-o lovitură de cap.

După partida cu Almeira, fotbalistul a mai atins o performanță notabilă. Acesta a contribuit la 4 goluri de la debutul noului sezon din La Liga. Astfel, acesta a intrat într-un top al fotbaliștilor care contribuie decisiv la primele două meciuri în La Liga, în secolul 21. Alți jucători care au mai atins această performanță sunt Wesley Sneijder și Mounir El Hamdaoui.

În prezent, fotbalistul englez este cotat la suma de 120 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Fotbalistul deține, în momentul de față, recordul pentru cel mai scump jucător englez, dar și pentru cel mai scump fotbalist născut în anul 2003. De asemenea, acesta este al doilea cel mai valoros component al lotului lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Kepa Arrizabalaga a fost prezentat oficial de Real Madrid

Inițial, portarul ar fi trebuit să ajungă, sub formă de împrumut, la Bayern Munchen. Acolo ar fi fost pregătit de fostul său antrenor, Thomas Tuchel. Totuși, după ce a apărut interesul celor de la Real Madrid, mutarea ar fi picat pe ultima sută de metri.

”Real Madrid și Chelsea au ajuns la un acord privind împrumutul lui Kepa Arrizabalaga, până pe 30 iunie 2024”, au anunţat oficialii lui Real Madrid.

Kepa a ajuns la Real Madrid după ce titularul postului, Thibaut Courtois, s-a accidentat grav şi va rata tot sezonul. Belgianul a suferit o ruptură de ligamente şi a părăsit sesiunea de pregătire în lacrimi.

Ulterior, aceasta a transmis şi un mesaj emoţionant. „Nu te aștepți niciodată să treci prin aşa ceva, dar acum este timpul să-l accepți și să faci totul pentru a depăși momentul și a reveni și mai puternic. Vă mulţumesc tuturor pentru energie, dragoste şi încurajări. Vă asigur că mă motivează să mă recuperez cât mai repede”, a scris Thibaut Courtois pe reţelele de socializare.

Imediat, după accidentarea suferită de Thibaut Courtois, Real Madrid a emis un comunicat oficial, prin care anunţă că portarul belgian va fi operat în următoarele zile.

„După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile”, au transmis „galacticii”, printr-un comunicat oficial.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și