Închide meniul

Jude Bellingham, ales cel mai bun jucător din LaLiga. Premiul special luat de puştiul-minune de la Barcelona, Lamine Yamal

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 10:57

Reclamă
Jude Bellingham, ales cel mai bun jucător din LaLiga. Premiul special luat de puştiul-minune de la Barcelona, Lamine Yamal

Jude Bellingham, ales cel mai bun jucător din LaLiga

Jude Bellingham și Carlo Ancelotti/ Profimedia Images

Jude Bellingham a fost ales cel mai bun jucător din LaLiga. Puştiul-minune de la FC Barcelona, Lamine Yamal (16 ani) a primit titlul de cea mai bună speranţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a ajuns în Spania vara trecută de la Borussia Dortmund, transfer de 103 milioane de euro (plus bonusuri care ar putea ridica suma la 133,9 milioane de euro), şi a impresionat pe toată lumea în primul său sezon la Real Madrid.

Jude Bellingham, ales cel mai bun jucător din LaLiga

El a marcat 19 goluri în acest sezon, ceea ce îl face cel mai bun marcator al Realului şi al treilea în LaLiga, relatează news.ro.

Englezul este unul dintre principalii artizani ai celui de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei pentru Real Madrid. Sâmbătă, pe stadionul Wembley, el va încerca să câştige Liga Campionilor cu Real Madrid. Finala va fi chiar împotriva fostei sale echipe, Borussia Dortmund.

Rivalii de la FC Barcelona au fost recompensaţi şi datorită lui Lamine Yamal, care a fost ales cea mai bună speranţă din campionatul spaniol. Sub îndrumarea lui Xavi, jucătorul de 16 ani s-a impus la Barça. El a jucat 37 de meciuri, a înscris cinci goluri şi a oferit 8 pase de gol.

Reclamă
Reclamă 4

Michel, antrenorul echipei Girona, care a terminat surprinzător pe locul trei în LaLiga, a fost desemnat cel mai bun antrenor din LaLiga.

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cine nu ar vrea să joace cu el?”

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul”galacticilor” a oferit declaraţii despre posibilul transfer al lui Mbappe pe Santiago Bernabeu şi a declarat că orice jucător şi-ar dori să împărată vestiarul cu francezul.

Kylian Mbappe şi-a anunţat plecarea de la PSG, la finalul sezonului recent încheiat. Starul francez a câştgat un ultimul trofeu alături de campioana Franţei, anume Cupa Franţei, finala fiind live în AntenaPLAY.

Reclamă

Jude Bellingham s-a declarat convins că lui Kylian Mbappe nu îi este uşor în această perioadă, dat fiind faptul că discută intens despre viitorul său. Însă, internaţionalul englez a transmis că şi-ar dori să împartă aceeaşi echipă cu starul francez.

„Îmi place că m-aţi întrebat despre poziţia mea de anul viitor. Nu voi alege eu asta şi cu siguranţă nu eu fac transferurile, dar deja ştiţi despre Kylian Mbappe. Ce jucător nu şi-ar dori să joace cu cineva aşa de bun ca el? Nu vreau să pun mai multă presiune asupra situaţiei. Pentru el, probabil e greu ştiind că toată lumea vorbeşte despre el, dar va fi foarte bine”, a declarat Jude Bellingham, conform marca.com.

De asemenea, Jude Bellingham a oferit declaraţii şi despre finala Champions League. Acesta a recunoscut că partida va fi una specială, dat fiind faptul că se va duela cu fosta lui echipă, Borussia Dortmund.

„Este un meci special pentru mine şi trebuie să pun emoţiile deoparte. A fost un sezon magnific. Nu am vorbit cu ei în această săptămână (n.r. foştii colegi de la Borussia Dortmund). Am vorbit cu Jadon Sancho în urmă cu multă vreme şi i-am spus că ne vom vedea acolo”, a mai declarat Bellingham.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și