Închide meniul

Jude Bellingham, declarație senzațională înainte de „El Clasico”! Ce a spus despre duelul cu echipa lui Xavi

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 18:10

Reclamă
Jude Bellingham, declarație senzațională înainte de El Clasico”! Ce a spus despre duelul cu echipa lui Xavi

Jude Bellingham, declarație senzațională înainte de „El Clasico”

Jude Bellingham s-a impus rapid la Real Madrid / Profimedia

Jude Bellingham a oferit o declarație senzațională înainte de „El Clasico”. Cel mai în formă jucător din lotul echipei din capitala Spaniei a vorbit despre primul derby cu FC Barcelona, din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea celui mai „tare” meci din Spania, care se va juca sâmbătă, mijlocașul galacticilor a transmis un mesaj care îi va bucura pe fanii madrilenilor. De asemenea, englezul a vorbit și despre forma sa actuală, dar și despre un moment memorabil din derby-urile dintre cele două formații.

Jude Bellingham, declarație senzațională înainte de „El Clasico”! : „O să mă distrez foarte tare”

Mijlocașul celor de la Real Madrid abia așteaptă să joace primul „El Clasico” din carieră. Jude Bellingham este de părere că se va distra împotriva echipei lui Xavi, care se află pe locul 3 înaintea duelului, la 1 punct de prima poziție, care este ocupată de echipa lui Carlo Ancelotii.

„Am avut unele probleme, dar mă simt bine și voi juca în El Clasico! Sper să obținem un rezultat bun. Abia aștept momentul (n.r. de a juca în derby-ul cu FC Barcelona). Mă interesează foarte mult, chiar și pe plan personal. O să mă distrez foarte tare.

(n.r. cel mai memorabil moment dintr-un El Clasico) Îmi aduc aminte de o bucurie pe care a făcut-o Cristiano Ronaldo. Atunci când făcea semn ca lumea să se calmeze. Este o imagine de-a dreptul memorabilă!”, a spus Jude Bellingham, citat de marca.com.

Reclamă

Până în momentul de față, mijlocașul englez a jucat 12 partide pentru Real Madrid, în care a reușit să marcheze de 11 ori și să ofere 3 pase decisive. Jude Bellingham a ajuns în capitala Spaniei în această vară, după ce a fost cumpărat de la Borussia Dortmund pentru suma de 103 milioane de euro.

În momentul de față, jucătorul cu 27 de selecții în echipa națională a Angliei este cotat la 150 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Jude Bellingham a făcut o dezvăluire care îi va bucura pe fanii lui Real Madrid

Mijlocașul care s-a impus rapid la Real Madrid a vorbit despre viitorul său la echipa din capitala Spaniei. Englezul a declarat că dorește să rămână la formația din Madrid pentru următorii 10-15 ani din viață.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația lui Jude Bellingham îi va bucura astfel pe fanii madrilenilor, care au fost deja „cuceriți” de evoluțiile sale senzaționale.

„Staff-ul de la club şi de la nivel internaţional mi-a dat libertatea de a juca aşa cum vreau. După acest mare transfer, trebuie să arăt că pot să dau randament, fie că e vorba de un gol sau de o pasă de gol.

Acesta este clubul unde vreau să îmi petrec următorii 10-15 ani din viaţă. Când te întâlneşti zilnic cu jucători cu o astfel de mentalitate şi calitate, treci la un nivel superior din punct de vedere mental, fizic şi tehnic”, a spus Jude Bellingham, citat de news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și