Închide meniul

Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico! Starul englez a stabilit un record impresionant

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 19:16

Jude Bellingham, „dublă fabuloasă în El Clasico! Starul englez a stabilit un record impresionant

Jude Bellingham, "dublă" fabuloasă în El Clasico

Jude Bellingham, în timpul El Clasico / Profimedia

Jude Bellingham a reuşit o „dublă” fabuloasă în El Clasico. Starul englez a egalat în duelul „de foc” cu Barcelona, cu un şut magistral, din afara careului, la care portarul Barcelonei nu a avut nicio şansă. Mijlocaşul a punctat în prelungiri, şi i-a adus lui Carlo Ancelotti toate cele trei puncte. Graţie reuşitelor din derby-ul cu marea rivală, Bellingham a atins cifre fantastice în tricoul „galacticilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Real Madrid s-au întâlnit în episodul 255 din El Clasico. Partida s-a disputat în etapa a 11-a din La Liga, în format live text, pe AS.ro.

Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico

Jude Bellingham a marcat golul egalizator pentru Real Madrid în 68. Vinicius a trimis o centrare în careul catalanilor, balonul a fost respins de Gavi, şi a ajuns la Bellingham.

Starul englez nu a stat pe gânduri şi a şutat imparabil, din afara careului. Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe Ter Stegen, care nu a avut nicio şansă în faţa şutului lui Bellingham.

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a fost cel care a dat lovitura de graţie. Internaţionalul englez a reuşit dubla în minutul 90+2, marcând din pasa lui Luka Modric.

Reclamă

Graţie reuşitelor din El Clasico, Jude Bellingham a stabilit un record colosal. Este primul jucător care marchează pentru Real Madrid la debutul în campionat, în Champions League şi în El Clasico.

De asemenea, starul englez are cifre „galactice” în acest sezon. Bellingham a marcat 12 goluri pentru Real Madrid, în cele 13 meciuri. Acesta a mai oferit şi trei assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Bellingham a fost cumpărat de Real Madrid în vară, de la Borussia Dortmund. Oficialii de pe Santiago Bernade au plătit în schimbul englezului suma de 103 milioane de euro.

Jude Bellingham, declaraţii despre viitorul său

Jude Bellingham a făcut o dezvăluire care îi va bucura pe fanii lui Real Madrid. Starul echipei pregătite de Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său în tricoul echipei din capitala Spaniei.

Mijlocașul care s-a impus rapid la Real Madrid a vorbit despre viitorul său la echipa din capitala Spaniei. Englezul a declarat că dorește să rămână la formația din Madrid pentru următorii 10-15 ani din viață.

Declarația lui Jude Bellingham îi va bucura astfel pe fanii madrilenilor, care au fost deja „cuceriți” de evoluțiile sale senzaționale.

„Staff-ul de la club şi de la nivel internaţional mi-a dat libertatea de a juca aşa cum vreau. După acest mare transfer, trebuie să arăt că pot să dau randament, fie că e vorba de un gol sau de o pasă de gol.

Acesta este clubul unde vreau să îmi petrec următorii 10-15 ani din viaţă. Când te întâlneşti zilnic cu jucători cu o astfel de mentalitate şi calitate, treci la un nivel superior din punct de vedere mental, fizic şi tehnic”, a spus Jude Bellingham, citat de news.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și