Închide meniul

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Borussia Dortmund a anunţat suma de transfer

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 18:27

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Borussia Dortmund a anunţat suma de transfer

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid

Jude Bellingham / Hepta

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Englezul a semnat pe 6 ani cu formaţia de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii vor plăti 103 milioane de euro pentru aducerea internaţionalului englez, aşa cum a anunţat Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă cele 103 milioane de euro, suma de transfer plătită de Real Madrid, Borussia Dortmund mai poate primi bonusuri de până la 30% din suma stabilită, potrivit comunicatului emis de clubul din Bundesliga.

Jude Bellingham s-a înţeles cu Real Madrid! Englezul a semnat pe 6 ani cu formaţia de pe Santiago Bernabeu

Săptămâna aceasta, Jude Bellingham are programată vizita medicală la Madrid. Potrivit lui Fabrizio Romano, salariul lui Jude Bellingham va fi în jur de 10-12 milioane de euro pe sezon, salariu pe care l-a acceptat încă din luna aprilie.

În vârstă de 19 ani, Jude Bellingham a ajuns la Borussia Dortmund în vara anului 2020, atunci când clubul german a plătit 30 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Birmingham.

Reclamă

În 132 de partide în care a evoluat pentru Dortmund, Bellingham a înscris 24 de goluri şi a oferit 25 de pase de gol. În perioada petrecută în Germania, englezul a cucerit Cupa Germaniei alături de BVB în sezonul 2020/21.

În actualul sezon, Bellingham a evoluat în 42 de partide, marcând 14 goluri în toate competiţiile. Borussia Dortmund a ratat cucerirea titlului în Bundesliga, după ce a remizat pe teren propriu cu Mainz, în ultima etapă, în timp ce Bayern Munchen a bătut la Koln.

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad! Fostul star de la Real Madrid a oferit şi prima reacţie, în calitate de jucător al campioanei din Arabia Saudită. Acesta s-a declarat extrem de entuziasmat, după transferul la gruparea saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a părăsit-o pe Real Madrid după 14 ani, timp în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, câştigând cinci trofee UEFA Champions League.

Oficialii celor de la Al-Ittihad l-au prezentat pe Karim Benzema, ca noul lor jucător: „Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad”, au notat saudiţii, pe contul oficial de Twitter.

De asemenea, şi Karim Benzema a transmis un scurt mesaj, după ce a semnat contractul cu noua sa echipă: „Abia aștept să ne vedem în Jeddah”, a declarat fostul atacant al celor de la Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și