Închide meniul

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 18:30

Reclamă
Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

Profimedia

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid. Spaniolii au anunţat oficial cel mai scump transfer al verii în fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid a anunţat că Julian Alvarez, campion mondial cu Argentina şi câştigat al Copa America 2024, a semnat. Spaniolii au plătit celor de la Manchester City suma de 95 de milioane de euro.

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid

City va primi sigur 75 de milioane de euro, în timp ce diferenţa de 20 de milioane o poate încasa din bonusuri. Cu 36 de selecţii şi nouă goluri la selecţionata Albiceleste, Alvarez a disputat în cele două sezoane la City un număr de 103 meciuri şi a marcat 36 de goluri în toate competiţiile.

„Bine ai venit, Julian Alvarez! Clubul nostru și Manchester City au ajuns la un acord pentru transferul atacantului campion mondial. El va evolua în următoarele șase sezoane la Atletico.

Alvarez este un atacant versatil, rapid, priceput. Poate evolua pe mai multe posturi, inclusiv mijlocaș ofensiv„, a anunţat Atletico Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Alvarez, 24 ani, care e legat de City până în 2028, a participat la JO 2024 de la Paris cu echipa Argentinei, care a fost învinsă în sferturi de Franţa (0-1), pe 2 august, la Bordeaux. La Atletico Madrid, Julian Alvarez va fi coleg cu românul Horaţiu Moldovan, care tocmai a avut o prestaţie bună în amicalul cu Juventus.

Ce notă a primit Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0

Iată ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Portarul a profitat din plin de șansa primită de la tehnicianul Diego Simeone. Dată fiind accidentarea lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Reclamă

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

De cealaltă parte, cea mai mare notă de la Juventus a fost primită de jucătorii Khephren Thuram și Kenan Yildiz, care au primit nota de 6,9. A fost primul meci în care Horațiu Moldovan a fost integralist, de la transferul la Atletico Madrid. Românul a mai jucat câte 45 de minute în amicalele cu Numancia și Kitchee și 61 de minute în partida de pregătire cu Getafe.

Horațiu Moldovan a fost cumpărat de Atletico de la Rapid, în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga!

Horațiu Moldovan se află pe lista de transferuri a unei echipe din La Liga! Este vorba despre Leganes, club care a rămas fără portarul titular în această perioadă de mercato.

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă as.com, oficialii lui Leganes doresc să îl transfere pe Horațiu Moldovan în această perioadă.

Echipa nou promovată în La Liga mai are un singur portar în lot (Juan Soriano), după ce Diego Conde a fost cumpărat de Villarreal, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.

Astfel, aceștia doresc să îl achiziționeze pe român, iar oficialii lui Atletico nu s-ar împotrivi transferului, notează sursa citată anterior.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Horațiu Moldovan de la Rapid, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Acum, spaniolii ar fi de acord să îl vândă în schimbul unei sume de aproximativ 2 milioane de euro.

Portarul român are și 11 selecții la echipa națională. A făcut parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, însă nu a jucat niciun meci la turneul final din Germania.

 

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, după autogolul lui Todoroski

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!”
Citește și