Închide meniul

Karim Benzema a revenit la antrenamentele lui Real Madrid! Veste uriaşă pentru Carlo Ancelotti

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 septembrie 2022, 15:19

Karim Benzema a revenit la antrenamentele lui Real Madrid! Veste uriaşă pentru Carlo Ancelotti

Karim Benzema a revenit la antrenamentele lui Real Madrid

Karim Benzema, în timpul unui antrenament al lui Real Madrid / realmadrid.com

Karim Benzema a revenit la antrenamentele lui Real Madrid! Francezul, accidentat la coapsa dreaptă la începutul lunii septembrie, a revenit miercuri dimineaţă la pregătirile echipei lui Ancelotti, a anunţat campioana en titre a Spaniei pe contul său de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema s-a accidentat la coapsa dreaptă în prima repriză a meciului cu Celtic Glasgow (3-0) din prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor şi a ratat mai multe meciuri, atât ale clubului său, cât şi ale naţionalei Franţei, în ultimele trei săptămâni.

Karim Benzema a revenit la antrenamentele lui Real Madrid

Golgheterul francez ar putea disputa primele sale minute după această accidentare duminică, la meciul cu Osasuna Pamplona, din etapa a şaptea din Primera Division, înainte de a reveni printre titularii Realului pe 5 octombrie, la partida cu Şahtior Doneţk din Liga Campionilor, ambele programate pe stadionul Santiago Bernabeu, scrie cotidianul AS.

Marele favorit la câştigarea Balonului de Aur în acest an, Karim Benzema a avut o contribuţie importantă la succesele obţinute în sezonul trecut de Real Madrid, în Primera Divison şi Liga Campionilor.

În cele şase meciuri pe care le-a disputat în acest sezon, atacantul francez a marcat patru goluri, unul dintre ele în Supercupa Europei şi alte trei în campionatul Spaniei.

Reclamă

Karim Benzema, desemnat jucătorul anului

Karim Benzema a fost desemnat jucătorul anului. Atacantul campioanei Europei, Real Madrid, a fost premiat de UEFA în cadrul ceremoniei de la Istanbul care a fost prilejuită de tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League.

Francezul care a fost golgheterul ultimei ediţii a Ligii, câştigată pentru a 14-a oară de Real Madrid, cu 15 reuşite. Pentru acest premiu mai erau nominalizaţi Thibaut Courtois şi Kevin de Bruyne.

Benzema a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în Liga Campionilor. El a câştigat pentru a cincea oară în carieră cel mai râvnit trofeu. În 2022, Benzema a câştigat şi campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și