Închide meniul

Karim Benzema a scris istorie la Real Madrid, după „dubla” reuşită cu Elche! Cifrele impresionante atinse de starul francez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 23:22

Karim Benzema a scris istorie la Real Madrid, după „dubla reuşită cu Elche! Cifrele impresionante atinse de starul francez

Karim Benzema a scris istorie la Real Madrid, după "dubla" reuşită cu Elche

Karim Benzema, bucurie după marcarea unui gol pentru Real Madrid/ Profimedia

Karim Benzema a scris istorie la Real Madrid, după ce a reuşit o „dublă” în partida cu Elche. Starul francez a devenit al doilea cel mai bun marcator al „galacticilor” în campionat, după ce l-a depăşit în acest clasament pe Raul Gonzalez, fosta legendă de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid s-a distrat cu Elche în prima repriză. Marco Asensio a reuşit să deschidă scorul, în minutul 8, iar avantajul „galacticilor” a fost majorat ulterior de Karim Benzema. Atacantul francez a marcat în minutele 31, respectiv 45+1, ambele goluri fiind reuşite din lovituri de la punctul cu var.

Karim Benzema a scris istorie la Real Madrid, după „dubla” cu Elche

Karim Benzema a ajuns la 230 de goluri marcate pentru Real Madrid, în campionatul Spaniei. Cu această cifră colosală, starul francez l-a depăşit pe Raul în topul marcatorilor „galacticilor”. Primul loc în acest calasament select este deţinut de Cristiano Ronaldo, lusitanul care a petrecut nouă sezoane pe Santiago Bernabeu.

Totodată, cu cele 230 de goluri, Benzema a devenit al cincilea cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei. Primul în acest top este Lionel Messi, cu 474 goluri, urmat de Cristiano Ronaldo, cu 311 goluri.

Reclamă

Karim Benzema este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Real Madrid. Starul francez a reuşit să marcheze 230 de goluri în La Liga, în cele 428 de partide în care a evoluat. La aceste reuşite se mai adaugă alte 107, în celelalte competiţii.

Totodată, înainte de startul partidei cu Elche, Karim Benzema a fost cel care a prezentat publicului ultimul trofeu cucerit de Real Madrid. „Galacticii” au câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, după o finală în care s-au impus categoric cu Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Câti bani a primit Real Madrid după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor după ce s-a impus în finală cu Al-Hilal, scor 5-3. Madrilenii au disputat doar 2 meciuri la competiția organizată în Maroc, ambele câștigate fără prea mari emoții.

Pentru triumful din Maroc, campioana Spaniei a câștigat 5 milioane de euro, în timp ce finalista Al-Hilal a primit 4 milioane de euro. Câștigătoarea finalei mici, formația braziliană Flamengo, a fost recompensată cu doar 3 milioane de euro.

Real Madrid a câștigat competiția în sezoanele 22/23, 18/19, 17/18, 16/17 și 14/15, fiind deținătoarea recordului pentru cele mai multe Mondiale ale Cluburilor.

Madrilenii se vor concentra acum pe La Liga, unde dă o luptă la distanța cu liderul Barcelona, dar și pe Liga Campionilor, unde au parte de un duel „de foc” cu Liverpool, în optimile de finală.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și