Închide meniul

Kylian Mbappe este în Madrid! Presa din Spania anunță transferul iminent la Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 18:20

Kylian Mbappe este în Madrid! Presa din Spania anunță transferul iminent la Real Madrid

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe este în Madrid. Jurnaliștii spanioli l-au surprins pe starul lui PSG pe străzile din Capitala Spaniei. Presa iberică anunță că transferul starului de 23 de ani la Real Madrid este iminent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anturajul lui Kylian Mbappe era așteptat să sosească la Madrid săptămâna aceasta, pentru a accelera discuțiile dintre clubul blanco și jucător. AS.com anunță că transferul lui Mbappe la Real Madrid e aproape făcut.

Kylian Mbappe este în Madrid

Publicația spaniolă Cope a confirmat că Mbappe se află în aceste zile la Madrid, însoțit de coechipierul de la PSG Achraf Hakimi, precum și de fratele lui Achraf, Nabil.

Cu toate că fanii lui Real Madrid s-au grăbit să speculeze că Mbappe se află în Madrid pentru a semna contractul cu formația de pe Santiago Bernabeu, sursa citată anunță că starul francez e în Capitala Spaniei doar în vacanță.

Reclamă

Presa spaniolă a raportat pe scară largă că decizia lui Mbappe este luată deja, iar singurul lucru care mai rămâne este ca PSG să-și încheie sezonul pentru ca francezul să se poată anunța ca jucător al lui Real Madrid. Până atunci, este de înțeles că Mbappe nu ar vrea să-și anunțe viitorul.

21 mai este data la care PSG își va disputa ultimul meci al sezonului, „acasă”, cu Metz, în etapa a 38-a din Ligue 1.

Mbappe va deveni liber de contract și poate semna gratis cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Familia lui Mbappe a negat că jucătorul și-a prelungit contractul cu PSG

Joi,Le Parisien a anunțat că PSG ar fi ajuns la un acord de principiu cu starul de 23 de ani, pentru prelungirea contractului pe o perioadă de doi ani. Familia lui Kylian Mbappe a reacționat prompt, asigurând că, la ora actuală, nu există vreo înțelegere între Mbappe și clubul la care joacă din 2017.

Mama lui Kylian Mbappe a publicat un comunicat oficial, în care dezmințit orice informație legată de prelungirea contractului atacantului cu PSG sau vreun acord cu oricare altă echipă.

„Nu există niciun acord de principiu cu PSG sau oricare alt club. Discuțiile din jurul viitorului lui Kylian continuă în liniște deplină pentru a-i permite să ia cea mai bună decizie, cu respectul tuturor părților implicate”, a anunțat mama lui Mbappe, potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano.

Manchester City, Barcelona, Liverpool și Bayern Munchen au fost asociate și ele cu un posibil transfer al lui Mbappe, însă Real pare să aibă cele mai mari șanse să îl aducă pe starul de 23 de ani.

Și-a făcut Mbappe bagajele pentru transfer?

Mbappe a recunoscut în urmă cu ceva timp că visul său este să ajungă pe Bernabeu, iar acest vis ar putea deveni realitate în această vară.

Kylian Mbappe și-a strâns lucrurile din casă și dă semne că se pregătește de transferul de la PSG la Real Madrid.

Artistul Ora Ito, un apropiat al lui Mbappe, a publicat mai multe fotografii de la domiciliul starului lui PSG, în care se întrezărește că jucătorul se pregătește pentru plecare. Ceea ce se află în fundalul pozelor a atras atenția jurnaliștilor de la Marca.

Reclamă
Sursa: Instagram Ora Ito

În fotografie se poate observa un raft cu trofee împachetate, precum și cutii de carton cu ziare și reviste despre sport, iar una dintre ele îl are pe copertă chiar pe Mbappe. Imaginea ar putea sugera ca atacantul de 23 de ani se pregătește deja de plecare și s-a apucat să-și adune toate obiectele de valoare.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și