Închide meniul

Kylian Mbappe i-a dat emoţii lui Carlo Ancelotti în Real Madrid – Alaves! Starul francez a cerut să fie schimbat

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2024, 9:44

Reclamă
Kylian Mbappe i-a dat emoţii lui Carlo Ancelotti în Real Madrid – Alaves! Starul francez a cerut să fie schimbat

Kylian Mbappe i-a dat emoţii lui Carlo Ancelotti în Real Madrid - Alaves! Starul francez a cerut să fie schimbat

Kylian Mbappe şi Carlo Ancelotti / Profimedia

Kylian Mbappe i-a dat emoţii lui Carlo Ancelotti în Real Madrid – Alaves. Echipa de pe Santiago Bernabeu a câştigat duelul de marţi seară de pe teren propriu cu 3-2, după ce a condus cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emoţiile date de o posibilă revenire a lui Alaves, care a marcat cele două goluri în minutele 85 şi 86, nu au fost singurele pentru madrileni.

Kylian Mbappe i-a dat emoţii lui Carlo Ancelotti în Real Madrid – Alaves! Starul francez a cerut să fie schimbat

Cu cinci zile înaintea derby-ului cu Atletico Madrid de pe Metropolitano, Kylian Mbappe va efectua o serie de teste după ce a cerut să fie schimbat în timpul meciului cu Alaves. Marcator al golului de 2-0, în minutul 40, Mbappe a părăsit terenul în minutul 80, fiind înlocuit cu tânărul Arda Guler.

Carlo Ancelotti a vorbit la finalul meciului despre starea lui Mbappe:

„E bine, a fost puţin încordat şi de aceea a cerut să fie schimbat, pentru a evita orice problemă. Se descurcă foarte bine. Am jucat foarte bine şi ne îmbunătăţim jocul. Vrem să o ţinem tot aşa şi să jucăm la fel duminică, atunci când ne aşteaptă un meci extrem de solicitant”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe e de neoprit la Real Madrid

Kylian Mbappe a marcat în meciul cu Alaves în minutul 40, după o fază superbă creată cu Jude Bellingham. Iniţial, starul francez i-a pasat spectaculos, cu călcâiul, mijlocaşului englez.

Bellingham a preluat şi i-a repasat lui Kylian Mbappe, care a driblat un adversar şi a marcat fără emoţii în poarta lui Alaves.

După doar nouă meciuri bifate în tricoul lui Real Madrid, Mbappe a ajuns la cifre fabuloase. Atacantul madrilenilor a marcat şapte goluri şi a oferit şi o pasă de gol.

Reclamă

Totodată, este de menţionat că Mbappe a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol marcat pentru Real Madrid. Starul francez, în vârstă de 25 de ani, a reuşit să puncteze şi în meciurile de campionat cu Espanyol şi Real Sociedad, din precedentele două runde, cât şi în partida cu Stuttgart, din prima etapă a grupei de Champions League.

În duelul cu Alaves, Real Madrid a deschis scorul încă din minutul doi. Lucas Vazquez a reuşit să marcheze cu un şut din interiorul careului, din pasa perfectă primită de la Vinicius.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și