Închide meniul

Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur! Karim Benzema a primit mult mai puţin

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 15:10

Reclamă
Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur! Karim Benzema a primit mult mai puţin

Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur

Kylian Mbappe, la finalul unui meci/ Profimedia

Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur. „Galacticii” i-au pregătit un bonus generos starului francez, dacă va reuşi să pună mână pe râvnitul trofeu, care ultima dată a fost câştigat de Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe i-a anunţat deja pe oficialii de la PSG că va semna cu Real Madrid. În vară, starul francez îşi va încheia contractul cu campioana Franţei şi va semna, din postura de jucător liber de contract, cu „galacticii”.

Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur

Real Madrid e gata să-i ofere nu mai puţin de 15 milioane de euro, în cazul în care acesta va câştiga Balonul de Aur, în calitate de jucător al madrilenilor, anunţă presa din Franţa.

Karim Benzema este ultimul jucător care a câştigat Balonul de Aur, de la Real Madrid. Atacantul francez a pus mâna pe mult râvnitul trofeu în 2022, atunci când a fost răsplătit cu doar un milion de euro, sumă de 15 ori mai mică decât cea pe care ar încasa-o Kylian Mbappe, pentru aceeaşi performanţă.

Kylian Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid şi va fi noul jucător al „galacticilor” începând de la 1 iulie, pentru următoarele cinci sezoane.

Reclamă

Salariul pe care Kylian Mbappe îl va avea la Real Madrid va fi cuprins între 15 şi 20 de milioane de euro, salariu care nu este cu mult diferit faţă de cel al actualelor vedete din lotul lui Carlo Ancelotti. Mbappe va accepta un salariu mult mai mic faţă de cel pe care îl încasa la PSG.

De ce nu a anunțat Real Madrid transferul lui Kylian Mbappe

S-a aflat de ce nu a anunțat Real Madrid transferul lui Kylian Mbappe. Presa internațională a dat detalii despre situația dintre cele două părți.

Potrivit informațiilor oferite de BBC, anunțul cu privire la transferul lui Kylian Mbappe va fi făcut în funcție de performanța lui Real Madrid și PSG, din cadrul UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Florentino Perez ar fi decis ca șefia clubului din capitala Spaniei să nu anunțe mutarea până când nu va fi sigur că Real și PSG nu se vor duela în cadrul acestui sezon de Ligă.

Sursa citată anterior anunță faptul că șefii de pe Bernabeu au luat această decizie pentru a nu îl pune pe superstarul francez într-o situație dificilă, care ar putea fi cauzată de acest anunț.

Atât Real Madrid cât și PSG sunt calificate în optimile UEFA Champions League. Madrilenii s-au impus în manșa tur a „dublei” cu RB Leipzig, cu scorul de 1-0, în timp ce campioana din Ligue 1 și-a câștigat primul meci cu Real Sociedad, cu scorul de 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și