Închide meniul

Marca: Jude Bellingham, la Real Madrid, transfer rezolvat!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 15:40 / Actualizat: 17 mai 2023, 21:01

Marca: Jude Bellingham, la Real Madrid, transfer rezolvat!

Marca: Jude Bellingham, la Real Madrid, transfer rezolvat!

Jude Bellingham, în tricoul lui Dortmund / Profimedia Images

Marca: Jude Bellingham, la Real Madrid, transfer rezolvat! Real Madrid e la un singur pas de acordul cu Jude Bellingham şi cu Borussia Dortmund. Anunţul e făcut de Marca, spaniolii anunţând că „galacticii” au câştigat lupta cu Liverpool şi Manchester City, pentru unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marca susţine că jucătorul alege Real Madrid, chiar dacă sumele oferite de cluburile din Premier League au fost superioare. Astfel, Liverpool şi City au ales deja să se retragă din cursa pentru fotbalistul cotat la 120 de milioane de euro.

Marca: Jude Bellingham, la Real Madrid, transfer rezolvat

Bellingham şi Real Madrid au ajuns în stadiul final al negocierilor, iar mijlocaşul de 19 ani va ajunge pe Santiago Bernabeu. Borussia Dortmund cere 140 de milioane de euro, iar Florentino Perez speră să încheie afacerea pentru o sumă cuprinsă între 100 şi 120 de milioane de euro.

Faptul că Real s-a orientat spre jucătorii tineri, precum Tchoaumeni şi Camavinga, l-a făcut pe Jude să accepte oferta clubului blanco. Mai mult, visul lui Bellingham de a câştiga Liga Campionilor pare mai aproape de a se realiza la Madrid, dacă ţinem cont de performanţele din ultimnii ani ale clubului spaniol.

Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2025, însă intenţiile sale de a pleca de la trupa din Budesliga sunt destul de clare. Acesta a refuzat să negocieze cu oficialii germani o posibilă prleungire a contractului, cel puţin până în prezent.

Reclamă

Pentru Real Madrid, ar fi o mutare extrem de importantă transferul lui Jude Bellingham. „Galacticii” au transferat, în ultimii ani, alţi doi jucători care pot acoperi foarte bine jumătatea terenului, după o eventuală plecare a veteranilor Kroos şi Modric. Tchouameni şi Camavinga au fost aduşi de Florentino Perez, iar umrătorul pe listă se pare că este internaţionalul englez de la Borussia Dortmund.

Ce a spus Carlo Ancelotti despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid

Carlo Ancelotti a oferit declaraţii, cu o lună în urmă, despre transferul lui Jude Bellingham la Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” susţine că nu duce lipsă de tineri jucători în echipă, mai ales după ce madrilenii şi-au asigurat serviciile şi tânărului brazilian Endrick.

Carlo Ancelotti a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid. Antrenorul italian susţine că echipa sa are suficienţi jucători tineri, precum Camavinga sau Tchouameni, însă a dat de înţeles că nu ar refuza transferul tânărului star de la Borussia Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte mulţi tineri, precum Enzo, mulţi care ies în evidenţă în media, câţiva spanioli. Bellingham este unul dintre ei, dar îmi menţin părerea, pentru că avem jucători tineri foarte buni, precum Valverde, Camavinga şi Tchouameni. Avem mulţi tineri jucători”, a declarat Carlo Ancelotti.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și