Închide meniul

Marcelo, la ultimul meci pe Santiago Bernabeu pentru Real Madrid! Starul brazilian, cuprins de emoții: „Vă iubesc pe toți!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 8:38

Marcelo, la ultimul meci pe Santiago Bernabeu pentru Real Madrid! Starul brazilian, cuprins de emoții: „Vă iubesc pe toți!

Marcelo a jucat ultimul meci pe Santiago Bernabeu, pentru Real Madrid

Marcelo, în timpul meciului Real Madrid - Real Betis / Profimedia

Marcelo, la ultimul meci pe Santiago Bernabeu pentru Real Madrid. Legendarul fundaș brazilian a bifat ultima apariție pe teren propriu în tricoul „blanco”, în meciul cu Real Betis, scor 0-0. Întregul stadion s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat la scenă deschisă pe jucătorul cu 545 de partide pentru „galactici”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcelo se va despărți de Real Madrid pe 30 iunie, după o aventură fabuloasă de 15 ani pe Santiago Bernabeu. Fundașul brazilian a fost cuprins de emoții în minutul 70 al meciului cu Betis, când a intrat pentru ultima dată pe gazonul de pe Bernabeu.

Marcelo, la ultimul meci pe Santiago Bernabeu pentru Real Madrid

Cu banderola de căpitan pe braț și cu lacrimi în ochi, fundașul de 34 de ani și-a luat la revedere de la fanii „Los Blancos”, iar toți jucătorii l-au felicitat.

„Tone de afecțiune și dragoste pentru Marcelo.”, a scris cotidianul Marca.

Marcelo și-a luat la revedere de la suporterii Realului și în mediul online, amintind că se vor întâlni pentru ultima dată la finala UEFA Champions League, de pe 28 mai, în compania lui Liverpool.

Reclamă

„Mulțumesc Bernabeu! Vă iubesc pe toți. Ne vedem la Paris”, a scris Marcelo, pe contul de Twitter.

Carlo Ancelotti, elogiu pentru Marcelo: „E căpitanul nostru!”

La rândul său, Carlo Ancelotti a avut un mesaj special pentru Marcelo, la finalul ultimului meci din La Liga:

Reclamă 4 / 0/3

„Marcelo încă nu și-a luat rămas bun. Încă este căpitanul nostru și va fi până la final”, a declarat antrenorul lui Real Madrid, făcânt referire la finala de la Paris.

Duelul de „5 stele” de pe Parc des Princes va reprezenta cea de-a 5-a finală UEFA Champions League pentru Marcelo, în tricoul lui Real Madrid. „Galacticii” le-au câștigat pe precedentele 4, în 2014, 2016, 2017 și 2018. Per total, Marcelo a cucerit 24 de trofee pe Santiago Bernabeu. 545 de meciuri, 38 de goluri și 103 pase decisive sunt cifrele reușite de fundașul brazilian pentru Real Madrid.

Alături de Marcelo, și Isco și Gareth Bale își vor încheia contractul cu Real Madrid luna viitoare.

Meciul cu Betis a fost ultimul pentru Real Madrid în acest sezon din La Liga, în urma căruia formația lui Carlo Ancelotti a câștigat un nou titlu.

La începutul partidei de pe Bernabeu, cele două echipe și-au făcut reciproc „gardă de onoare”. Real Madrid a cucerit titlul în La Liga, în timp ce Real Betis a câștigat Cupa Spaniei.

VEZI AICI VIDEO CU DUBLA GARDĂ DE ONOARE

Mama lui Kylian Mbappe, despre ofertele făcute de PSG și Real Madrid

Kylian Mbappe e între PSG și Real Madrid. Mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice. Fotbalistul de 23 de ani nu s-a decis încă la ce echipă va juca în sezonul viitor.

Reclamă

Situația din jurul lui Kylian Mbappe este tot mai tensionată. Ziua decisivă e tot mai aproape. Presa internațională notează că fotbalistul ar putea să-și anunțe decizia în acest weekend.

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de cotidianul Marca.

Mbappe a încheiat negocierile atât cu PSG, cât și cu Real Madrid și nu va mai purta alte discuții cu cele două cluburi.

„Nu vom mai avea și alte întâlniri pentru a discuta despre viitorul lui Mbappe, întâlnirile s-au încheiat. Am ajuns la o înțelegere atât cu Real Madrid, cât și cu PSG. Acum, Kylian este cel care trebuie să aleagă”, a mai spus mama lui Mbappe.

Ce ofertă i-ar fi făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe

Săptămâna aceasta, Marca a oferit mai multe detalii despre conţinutul contractului care ar urma să acopere cinci ani. Jucătorul ar primi 30 de milioane de euro anual, dar, mai presus de toate, ar primi un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro!

Totuşi, AS susţine altceva: între 40 şi 60 de milioane de euro salariu, adică cel mai mare salariu din istoria clubului, pe sezon, cu un contract care urmează să fie definit între patru şi şase ani, dar o primă mai „mică”, de 100 de milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și